Libnet.ro
UNICEF

01:05

Salariile de nabab ale sefilor Romgaz, mai mult decat duble fata de seful statului sau premierul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Salariile de nabab ale sefilor Romgaz, mai mult decat duble fata de seful statului sau premierul Romaniei

Actionarii Romgaz vor vota, la data de 14 mai, majorarea indemnizatiilor lunare, cuantumul castigului directorului general ajungand la un nivel de 57. 000 de lei pe luna, mai mult decat dublu fata de cat incaseaza lunar presedintele sau premierul Romaniei. continuă pe Adevărul

Compania-mama a Pro TV: Firmele afectate de ordonanta lacomiei si-au scazut bugetele de reclama la aproximativ jumatate / Ceilalti clienti cheltuie mai mult

Ordonanta lacomiei s-a resimtit considerabil in rezultatele financiare ale Pro TV pe primul trimestru, cand cea mai mare televiziune din Romania a atras mai putine reclame de la companiile afectate de taxele introduse prin acea OUG, dupa cum arata sefii CME, compania-mama a Pro TV, potrivit unor transcrieri Seeking Alpha. Ei spun, insa, ca pierderile suferite astfel au fost si vor fi compensate de la clientii din alte categorii de publicitate.

DRAGOS MANOLESCU, OTP ASSET MANAGEMENT Cumpararea de Bitcoin este mai rapida decat investitia intr-un fond

Legislatia actuala este o piedica pentru accesarea fondurilor de investitii, a declarat astazi, Dragos Manolescu, director general adjunct al OTP Asset Management, in cadrul unei conferinte de presa, oficialul OTP subliniind ca, in prezent, este mai usor sa cumperi Bitcoin decat investesti intr-un fond mutual.

Ce jucatoare din top 10 WTA considera Game of Thrones mai important decat turneul de la Madrid: Ma voi trezi luni dimineata sa vad noul episod

Sloane Stephens va evolua la turneul de la Madrid, dar numarul 8 mondial este mai interesata in acest moment de serialul Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones.

Incredibil, dar adevarat: Gigi Becali, discurs mai inteligent decat Hagi!

Gheorghe Hagi a fost cel mai mare fotbalist din istoria tarii, insa de ceva vreme sustine o teorie atat de bizara, incat pana si Gigi Becali, un om care a scos multe ineptii pe gura, a ajuns sa demonteze cu argumente declaratiile fostului capitan al nationalei.

Incredibil, dar adevarat: Gigi Becali, discurs mai lucid decat Hagi!

Gheorghe Hagi a fost cel mai mare fotbalist din istoria tarii, insa de ceva vreme sustine o teorie atat de bizara, incat pana si Gigi Becali a ajuns sa demonteze cu argumente declaratiile fostului capitan al nationalei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )