Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ce salariu are Gabriela Firea ca primar al Capitalei si ce bonusuri incaseaza de la stat!

Playtech Playtech,
Ce salariu are Gabriela Firea ca primar al Capitalei si ce bonusuri incaseaza de la stat!

Gabriela FireanascutaGabriela Vranceanu,13 iulie1972,Bacau) este om politic, membru alPartidului Social Democrat, aleasaPrimar general al Municipiului Bucurestilaalegerile din 5 iunie 2016. in cariera sa politica a mai ocupat si alte functii: consilier pentru relatii publice si imagine a premieruluiMugur Isarescuianuarie 1999), purtator de cuvant si Secretar de Stat, sef al Departamentului pentru Comunicare din cadrulGuvernului Mugur Isarescu . continuă pe Playtech

Nicusor Dan si Gabriela Firea se ameninta cu instanta in cazul Parcului Cismigiu

Deputatul independent Nicusor Dan sustine ca va sesiza instanta cu privire la faptul ca Primaria Capitalei nu face public proiectul tehnic de reabilitare a Parcului Cismigiu. Anuntul a fost facut dupa ce primarul general Gabriela Firea a declarat ca ii va da in judecata pe cei care continua minciuna referitoare la presupuse defrisari si amenajari de spatii comerciale.

Gabriela Firea, excursie cu STB prin Capitala. Ce se schimba pe linia tramvaiului 41

Gabriela Firea s-a plimbat in voie, de nevoie, cu STB prin Capitala. Primarul general al Bucurestiului a complimentat nu de putine ori autoturismele cu care sunt nevoiti sa mearga zilnic atatia oameni. Cum a decurs calatoria Gabrielei Firea cu tramvaiul 41 si ce au avut de comentat bucurestenii care stiu ca le-a ocolit special pe .

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA FINANCIARA A RADET SI ELCEN: Furnizarea apei calde in capitala se desfasoara normal

Primaria Capitalei da asigurari furnizarea apei calde se va desfasura normal, fara a fi pusa in pericol de actuala situatie juridica sau financiara a Radet si Elcen.

Gabriela Firea: Guvernul NU va fi de acord cu sistarea apei calde acum, pe timp de vara, si a apei calde si a caldurii, pe timp de iarna

Primaria Capitalei asigura bucurestenii ca procesul de furnizare a apei calde se desfasoara normal, fara a fi pus in pericol de actuala situatie juridica sau financiara a RADET si ELCEN. Primarul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )