Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce salariu ar avea Mihai Gadea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o cariera internationala

Adevărul Adevărul,
Ce salariu ar avea Mihai Gadea la Antena 3. Jurnalistul a primit multe oferte pentru o cariera internationala

Mihai Gadea lucreaza de ani de zile la Antena 3, e unul dintre jurnalistii consacrati au Romaniei! Are propria emisiune urmarita de milioane de telespecatori. Se pare ca salariul sau ar fi pe masura audientelor!. continuă pe Adevărul

Mihai Gadea si Diana Sosoaca, dialog incendiar la Antena 3: Va opresc microfonul vs. Am avut parte de un abuz psiho-emotional

Mihai Gadea, realizatorul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, si senatoarea AUR Diana Sosoaca au avut un schimb de replici taios in timpul dezbaterii de luni seara, dupa ce jurnalistul i-a atras atentia invitatei sale ca nu este politicos sa intrerupa alti interlocutori.

Mihai Gadea ii da clasa Andreei Esca. Cati bani castiga, de fapt, prezentatorul de la Antena 3

Care este diferenta dintre salariile unora din topul celor mai cunoscuti prezentatori de televiziune? Mihai Gadea a castigat detasat, iar fanii vedetelor sunt surprinse de sumele aflate. Cati bani castiga acestia? Salarii Mihai Gadea si Andreea Esca Salariile vedetelor de la noi sunt clar un subiect delicat in Romania, locul unde extremele conduc. Multi se .

De ce a dat-o Mihai Gadea afara pe Diana Sosoaca din emisiune. Ce i-a putut zice avocata de l-a scos din sarite

Diana Sosoaca a trait in cursul serii de ieri o rusine inimaginabila, motiv pentru care, a parasit platoul emisiunii in cadrul careia era invitata. Totul s-a intamplat dupa ce moderatorul emisiunii i-a atras atentia senatoarei ca da dovada de lipsa de politete fata de ceilalti invitati. Diana Sosoaca, replici taioase cu Mihai Gadea Avocata AUR .

VIDEO Senatoarea Diana Sosoaca a plecat din emisiunea Sinteza Zilei dupa un schimb de replici cu Mihai Gadea

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a avut un schimb taios de replici cu Mihai Gadea dupa care a plecat din emisiune. Moderatorul emisiunii a avertizat-o ca ii opreste microfonul daca nu respecta dialogul.

Ministru din Romania, otravit cu mercur! Mihai Gadea a scos tot adevarul la iveala

Acuzatia potrivit careia Doina Pana ar fi fost otravita chiar in timpul mandatului, a fost confirmata, in urma unor expertize oficiale. Aceste expertize au fost efectuate de catrei cei de la Institutul de Medicina Legala, dar si de o expertiza a medicilor de la Parhon. Ministru din Romania, otravit cu mercur! Expertiza endocrinologica ar urma .

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )