Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce salariu avea Stefan Banica Jr. la Pro TV pe vremea Dansez pentru Tine. Atunci s-a imbogatit cu adevarat artistul!

Playtech Playtech,
Ce salariu avea Stefan Banica Jr. la Pro TV pe vremea Dansez pentru Tine. Atunci s-a imbogatit cu adevarat artistul!

Stefan Banica jr. s-a nascut pe 18 octombrie1967,Bucurestieste unactor,compozitor,interpret,regizor, producator si moderatorTV roman de origine roma. Avand o cariera de peste 30 de ani, este unul dintre cei mai complecsi si apreciati artisti dinRomania. Ce salariu avea Stefan Banica cand prezenta Dansez pentru tine A sustinut mii de concerte, stabilind adevarate recorduri in Romania prin . continuă pe Playtech

Cati bani incasa Iulia Vantur lunar la Pro TV pentru emisiunea Dansez pentru Tine. Salariul palea in comparatie cu cel al lui Stefan Banica Jr.

Iulia Vantur s-a nascut in 1980 laIasi, intr-o familie modesta de intelectuali, orientati in sustinerea valorilor umane. incepe sa practice inca din copilarie sporturi precum volei si baschet, formandu-si bazele pentru cariera in modeling. Cat incasa Iulia Vantur in comparatie cu Stefan Banica Jr. ca prezentator al emisiunii Dansez pentru tine Iulia Vantur s-a nascut .

BOMBA BOMBELOR! S-A AFLAT! Cati BANI faceau IULIA VANTUR si STEFAN BANICA JR. pe seara. NUMARUL este IMPRESIONANT!

Dansez pentru tine a fost una dintre cele mai indragite emisiuni si a fost lider de audienta in perioada 2008, potrivit Playtech. ro.

Dupa 8 ani de relatie, Lavinia Pirva a facut ANUNTUL: Stefan Banica Jr. a AMUTIT! Fanii sunt in LACRIMI

Inainte de traditionalul concert de Craciun al lui Stefan Banica, Lavinia Pirva i-a facut o superba declaratie de dragoste sotului sau. Lavinia Pirva a postat pe pagina de Instagram o frumoasa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )