Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ce salariu va avea viitorul antrenor al Simonei Halep

Online Sport Online Sport,
Ce salariu va avea viitorul antrenor al Simonei Halep

Revenita in tara dupa evolutia de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, Simona Halep pune la punct ultimele detalii ale colaborarii cu antrenorul belgian Thierry Van Cleemput. continuă pe Online Sport

INTERVIU Thierry Van Cleemput, viitorul antrenor al Simonei Halep: Ar fi prosteste sa spun ca pot face mai mult decat cel de dinaintea mea!

Thierry Van Cleemput, fostul antrenor al lui David Goffin, a acordat un interviu reputatei jurnaliste Carole Bouchardpentru site-ul DH. be, in care a vorbit despre viitoarea colaborare cu Simona Halep.

Mult sub Darren Cahill! Ce salariu va avea noul antrenor al Simonei Halep

Dupa despartirea de Darren Cahill, fostul lider mondial a batut palma cuThierry Van Cleemput, care o va antrena la urmatoarele doua turnee.

Cine este Danielle Collins, semifinalista-surpriza de la AO: A debutat n circuitul WTA contra Simonei Halep si nu cstigase niciun meci la un Grand Slam pna n acest an

Danielle Rose Collins 35 WTA) este, fara indoiala, marea surpriza a turneului Australian Open. in 2014, americanca debuta in circuitul WTA intr-un meci cu Simona Halep, in primul tur la US Open. Pana in acest an, nu castigase niciun meci intr-un turneu de Grand Slam, iar acum se afla la o victorie distanta de finala de la Melbourne. in drumul sau spre semifinale, Collins a eliminat trei favorite, iar urmatorul duel i-o aduce in cale pe Petra Kvitova, cap de serie numarul 6.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )