Libnet.ro
UNICEF

15:15

Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
Salariu minim 2020. Anunt facut de Guvernul Orban

Guvernul Orban a elaborat si supus dezbaterii publice proiectul deHotarare pentru stabilirea salariului de baza minim brut pe tara garantat in plata, prin aplicarea caruia veniturile salariatilor vor fi. continuă pe Antena3

Veste buna pentru toti posesorii de masini pe benzina si motorina. Ce anunt a facut Guvernul Orban

Vesti bune pentru soferii! Supraacciza la carburanti a fost eliminata, iar romanii vor simti asta cand vor merge sa faca plinul, la benzinarii. Supraacciza la carburanti a fost data spre eliminare in plenul Camerei Deputatilor, cu o zi in urma. Comisia de buget-finante a oferit, marti, un raport de admitere al unui proiect de lege, .

Salariu minim 2020. Proiect pentru inghetarea salariului minim brut diferentiat

Salariul minim brut diferentiat acordat angajatilor cu studii superioare va ramane neschimbat in 2020. Prevederea se regaseste intr-un proiect de hotarare a Guvernului lansat in dezbatere.

Clasa pregatitoare 2020. Anunt facut de ministrul Educatiei

Clasa pregatitoare ar putea disparea in 2020, conform spuselor Monicai Anisie, ministrul Educatiei. Mai departe, avand in vedere ca venim cu alte planuri cadru si alte programe, firesc ar fi ca.

Salariu minim pe economie in 2020. Valorile pentru salariul minim net si brut in anul 2020

Salariul minim pe economie va creste de la 1 ianuarie 2020. Potrivit premierului Ludovic Orban, exista trei scenarii pentru majorarea salariului minim brut. Scenariul de baza prevede majorarea salariului minim.

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

PENSII 2020. Fostul ministru al Muncii catre Guvernul Orban: Iata minciuna!

Fostul ministru al Muncii Marius Budai demonteaza afirmatiile lui ministrul Florin Citu legate de bugetul de pensii. A spus domnul ministru de Finante Florin Citu pe 28.

Guvernul Orban, sedinta cu privire la proiectul de buget. Klaus Iohanis participa la intrunire

Guvernul se intruneste, luni, intr-o sedinta pentru a discuta proiectul de buget pentru anul 2020. Surse politice spun ca presdintele Klaus Iohannis va participa la sedinta. Suntem in analize,.

Guvernul Orban risca sa fie trantit dupa numai o luna. Ce presupune angajarea raspunderii pe pachetul Justitiei

Guvernul condus de Ludovic Orban isi va angaja raspunderea pe un pachet de legi privind Justitia, sustin surse politice pentru Adevarul. Ce presupune angajarea raspunderii?.

Averile ministrilor din Guvernul Orban. Surprize in declaratiile de avere ale liberalilor

La o luna de zile de la investirea Guvernului Orban, ministrii au reusit, in sfarsit, sa-si depuna declaratiile de avere. Unul dintre ei a dezvaluit ca tine sute de mii de lei sub saltea, in timp ce altul.

Guvernul Orban lucreaza la studiul de impact pentru abrogarea OUG 1142018

Cabinetul Orban lucreaza in prezent la studiul de impact privind abrogarea unor masuri din OUG 1142.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )