Libnet.ro
UNICEF

23:45

Salariul mediu net din luna mai: 2704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Hotnews Hotnews,
 Salariul mediu net din luna mai: 2704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Salariile medii nete din luna mai au fost de 2704 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 9 lei, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii au ramas cele din zona ITC 6437 lei net), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1554 lei net). continuă pe Hotnews

Salariul mediu net din luna mai: 2.704 lei, cu 9 lei mai putin dect n aprilie

Salariile medii nete din luna mai au fost de 2. 704 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 9 lei, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. Cele mai mari salarii au ramas cele din zona ITC 6. 437 lei net), iar cele mai mici in hoteluri si restaurante 1. 554 lei net).

Salariile au scazut si au fost mancate de inflatie, in mai

Salariul mediu net a scazut in mai cu 9 lei fata de luna precedenta, atat ca urmare a scaderii salariului mediu brut, dar si ca urmare a majorarii preturilor, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS).

FOTOGALERIE O planta din care mai exista doar trei exemplare n Romnia, identificata de o expeditie trans-siberiana n Kazahstan

Centaurea ruthenica, o planta foarte rara, care se regaseste in flora Romaniei doar in trei exemplare, in judetul Cluj, a fost identificata, duminica, de catre unul dintre membrii expeditiei trans-siberiene RO-CRES intr-o zona de stepa uscata din Kazahstan, loc de unde ea a migrat, in urma cu mii de ani, in Campia Romana, informeaza Agerpres. Numele plantei vine de la centaur, pentru ca un centaur ar fi dezvaluit oamenilor proprietatile medicinale ale plantei si de la Rutenia, regiunea aflata acum in Ucraina unde a fost descrisa prima data aceasta specie.

DNA da o noua LOVITURA: Unul din cei mai controversati afaceristi, trimis in judecata pentru evaziune fiscala

Omul de afaceri Nelu Iordache a fost trimis, vineri, in judecata de DNA, intr-un nou dosar, pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie .

LOVITURA incasata de PSD: UNUL din cei mai importanti lideri ai partidului, trimis in judecata de DNA pentru TRAFIC de INFLUENTA (FOTO)

PSD incaseaza o noua lovitura din partea DNA. Fostul deputat Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, a fost trimis in judecata, vineri, de procurorii anticoruptie pentru trafic de.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )