Libnet.ro
UNICEF

06:16

Salariul mediu net la nivel national a scazut cu aproape 100 de lei. Care sunt cele mai afectate domenii

B1 B1,
Salariul mediu net la nivel national a scazut cu aproape 100 de lei. Care sunt cele mai afectate domenii

Creste numarul de cazuri de infectare cu COVID-19, dar scad veniturile. Castigul salarial mediu net a scazut cu aproape 100 de lei in luna august 2020, in Romania. Mai precis, cu 97 de lei, potrivit Institutului. continuă pe B1

Salariul mediu net din august a fost de 3275 lei, mai mic cu aproape 100 de lei decat in iulie

Salariul mediu net din luna august a fost de 3275 lei, in scadere fata de luna precedenta cu 97 lei, au transmis vineri reprezentantii Institutului National de Statistica. in sectorul bugetar s-au inregistrat scaderi ale salariilor nete, in principal ca urmare a acordarii in luna iulie a tichetelor de vacanta, astfel: invatamant -12,1%, inclusiv reducerea sumelor reprezentand plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacantei scolare), administratie publica -2,6%), respectiv sanatate si asistenta sociala -1,2%).

Raluca Turcan: Nu cred ca ne apropiem la nivel national de o inchidere a scolilor

Autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, astfel de decizii urmand sa fie luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare zona, afirma vicepremierul Raluca Turcan. in ceea ce priveste dotarile unitatilor de invatamant in contextul crizei sanitare, Turcan sustine ca scolile au tot ce le trebuie pentru lunile octombrie si noiembrie.

TURCAN: Nu cred ca ne apropiem la nivel national de o inchidere a scolilor si o includere a tuturor scolilor in scenariul rosu

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, decizii de acest fel urmand a fi luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare regiune. Ar fi anapoda, oarecum, in unele localitati in care nu ai niciun caz sa introduci scolile in scenariul rosu doar pentru ca in alte localitati ai o crestere a numarului de infectari, considera Raluca Turcan, conform news. ro.

Turcan: Nu cred ca vom inchide scolile la nivel national. Ce spune despre procesiunile religioase

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca autoritatile nu iau in calcul o introducere a scolilor la nivel national in scenariul rosu, in situatia unei cresteri a numarului de imbolnaviri de COVID-19, decizii de acest fel urmand a fi luate la nivel local, in functie de situatia din fiecare regiune.

Flanco lanseaza la nivel national serviciul pick-up in store

Flanco Retail, compania romaneasca prezenta pe piata autohtona din 1994, lanseaza serviciul pick-up in store la nivel national.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )