Libnet.ro
UNICEF

06:00

Salariul minim brut va creste incepand de la 1 ianuarie 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariul minim brut va creste incepand de la 1 ianuarie 2019

Salariul minim brut va creste la 2. 050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019, a anuntat, in direct la TV, ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrul Muncii: Salariul minim brut va creste la 2.050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019

Salariul minim brut va creste la 2. 050 de lei incepand de la 1 ianuarie 2019, Guvernul lucrand in prezent la o Hotarare in acest sens, a declarat, luni seara, la Antena 3, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu. Aceasta a mai sustinut ca statul a recuperat considerabil din deficitul la bugetul de pensii, acesta scazand de la 13 miliarde de lei, in 2017, la 4 miliarde de lei acum, dupa transferul contributiilor sociale de la angajator la angajat.

VIDEO Efectele cresterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analistilor

Salariul minim brut va creste, de la 1 ianuarie, cu 150 de lei, anunta ministrul Muncii. Aceasta va fi a 16-a majorare, in ultimii 10 ani, a salariului mimin, care este incasat, potrivit datelor oficiale, de peste 1,3 milioane de persoane, majoritatea din mediul privat, mai ales muncitori necalificati.

Olguta Vasilescu: Lucram la o HG pentru majorarea salariului minim din 1 ianuarie 2019 la 2.050 de lei

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, luni seara, la Antena 3, ca Guvernul lucreaza la o hotarare de guvern pentru cresterea salariului minim incepand din 1 ianuarie 2019 la valoarea de 2. 050 de lei, potrivit Mediafax. Totodata, ministrul Muncii a mai spus ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro.

Dintre muncitorii din Romania - 30% - platiti cu salariul minim

Trei din zece muncitori din Romania au fost platiti anul trecut cu salariul minim pe economie, a afirmat astazi Valentina Vasile, director stiintific la Institutul de Economie Nationala al Academiei Romane, apreciind situatia ca fiind ingrijoratoare, chiar in conditiile in care salariul minim a crescut.

PSD mareste salariul din 2019 ca romanii sa uite de adevaratele probleme

PSD a anuntat ca va creste salariul minim din ianuarie 2019, ca sa mai uiti de toata instabilitatea politica si de problemele care, probabil, te nemultumesc in prezent. Anuntul a fost facut de ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu care a declarat pe 25 septembrie, la Antena 3, ca salariul minim brut va creste la 2.

Cum incearca Olguta Vasilescu sa ii pacaleasca inca o data pe romani: Lucram la un OUG prin care sa creasca salariul minim la 2.050 de lei, din ianuarie 2019

Lia Olguta Vasilescu a vorbit, luni seara, despre cresterea salariului minim. Ministrul Muncii a afirmat ca s-a inceput contabilizarea salariului minim net in euro. Dupa ce vom finaliza acest ciclu de.

Unul din cinci angajatori si-a construit bugetul pentru 2019 pe salariul minim/Guvernul nu se consulta cu mediul de afaceri atunci cnd ia o decizie cu impact economic

Aproximativ unu din cinci 19%) angajatori din Romania si-a construit bugetul de salarii din 2019 luand in calcul un salariu minim de 1. 900 de lei brut pe luna, similar cu cel din 2018, arata rezultatele celui mai recent sondaj realizat de Adecco Research, divizia de cercetare a companiei de servicii de HR, Adecco Romania. Companiile au luat in considerare niveluri diferite ale salariului minim pe economie pentru realizarea bugetelor din 2019, in lipsa altor informatii oficiale, arata rezultatele sondajului Adecco Research, efectuat in perioada 17- 25 septembrie 2018.

Business report: Efectele cresterii salariului minim brut cu 150 de lei, de la 1 ianuarie. Avertismentul analistilor; Blocati n trafic: Avem 6 milioane de masini la 763 km de autostrada. Peste un milion, doar n Bucuresti. Afla de ce saraceste Romnia din

Contrabanda cu tigari pagubeste statul roman cu trei miliarde de lei pe an. Reportaj pe frontiera. in nordul Romaniei, in zona vecina cu. Venituri de pana la 2. 000 de euro chiar si pentru studii medii. Cu mai putine prejudecati decat in trecut, astazi tinerii au curajul de.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )