Libnet.ro
UNICEF

01:06

Salina Slanic Prahova, inchisa pentru turisti dupa incidentul grav de miercuri

România Liberă România Liberă,
Salina Slanic Prahova, inchisa pentru turisti dupa incidentul grav de miercuri

Salina de la Slanic, judetul Prahova, a fost inchisa turistilor dupa incidentul de miercuri, cand un lift a cazut in gol cu mai multi turisti, iar 300 de persoane au ramas in subteran, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Panica in salina Slanic Prahova. Zeci de turisti s-au speriat groaznic dupa ce un lift s-a defectat

Un lift subteran de la salina Slanic Prahova s-a defectat, miercuri dupa-amiaza, zeci de turisti ramanand blocati in subteran. Ei au fost dusi din mina de vizitare catre cea de exploatare, de unde sunt scosi cu microbuzele la suprafata, unii turisti avand nevoie ingrijiri din cauza unor atacuri de panica, informeaza Mediafax.

Accesul in salina Slanic Prahova, restrictionat dupa ce un lift cu turisti a cazut in gol

Accesul vizitatorilor in salina de la Slanic Prahova a fost restrictionat dupa incidentul de miercuri, cand un lift datand din anul 1936 a cazut in gol cu mai multi turisti, iar 300 de persoane au ramas in subteran, singurii care mai pot intra in salina fiind cei care au bilete de tratament, transmite Mediafax.

Accesul vizitatorilor in salina Slanic Prahova, restrictionat dupa ce un lift cu turisti a cazut in gol

Accesul vizitatorilor in salina de la Slanic Prahova a fost restrictionat dupa incidentul de miercuri, cand un lift din anul 1936 a cazut in gol cu mai multi turisti, iar 300 de persoane au ramas in subteran.

Accesul in salina Slanic Prahova, restrictionat dupa ce un lift cu turisti a cazut in gol

Accesul vizitatorilor in salina de la Slanic Prahova a fost restrictionat dupa incidentul de miercuri, cand un lift datand din anul 1936 a cazut in gol cu mai multi turisti, iar 300 de persoane au ramas in.

Turisti blocati in salina Slanic Prahova, dupa ce un lift s-a defectat

Zeci de turisti aflati, miercuri, in salina de la Slanic Prahova au ramas blocati in subteran dupa ce un lift s-a defectat, ei fiind dusi din mina de vizitare catre cea de exploatare, de unde sunt scosi cu microbuzele la suprafata, transmite Mediafax. Unii turisti au avut nevoie ingrijiri din cauza unor atacuri de panica.

Turisti blocati in salina Slanic Prahova, dupa ce un lift s-a defectat. Unii au facut atac de panica

Zeci de turisti aflati, miercuri, in salina de la Slanic Prahova au ramas blocati in subteran dupa ce un lift s-a defectat, ei fiind dusi din mina de vizitare catre cea de exploatare, de unde sunt scosi cu microbuzele la suprafata, unii turisti avand nevoie ingrijiri din cauza unor atacuri de panica.

Prahova: Un grup de turisti a ramas blocat in salina Slanic Prahova, dupa ce un lift s-a defectat

Un lift s-a blocat la Salina Slanic Prahova, blocand in subteran, miercuri, turistii care se aflau in vizita, scrie Agerpres. Unul din cele doua lifturi din mina s-a defectat, iar pentru ca cele doua sunt.

Zeci de persoane, blocate in salina de la Slanic Prahova

Zeci de turisti au ramas blocati miercuri in salina de la Slanic Prahova, dupa ce un lift s-a defectat. Oamenii au fost dusi din mina de vizitare catre cea de exploatare, de unde sunt scosi cu microbuzele la.

14 turisti, printre care si un dambovitean si copilul sau, au cazut in gol cu liftul la Slanic Prahova

Un incident grav a avut loc, miercuri, la Salina Slanic Prahova, dupa ce un lift s-a prabusit in gol mai multi metri cu opt turisti in interior. Din fericire, franele de urgenta au intrat in functiune si ascensorul s-a oprit inainte sa atinga pamantul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )