Libnet.ro
UNICEF

20:15

Salman Khan si Iulia Vantur, mai mult separati decat impreuna. Actorul ar fi dezamagit de romanca

Playtech Playtech,
Salman Khan si Iulia Vantur, mai mult separati decat impreuna. Actorul ar fi dezamagit de romanca

Relatia dintre Salman Khan si Iulia Vantur, aproape de final? Actorul ar fi dezamagit crunt de frumoasa blondina. De ce petrec mai mult timp separat cele doua vedete decat impreuna? Salman Khan si Iulia Vantur se indreapta spre o despartire? Relatia dintre Salman Khan si Iulia Vantur este deja bine cunoscuta presei, cu toate ca . continuă pe Playtech

ADIO, Salman Khan! Iulia Vantur, DEZMAT TOTAL in vacanta din Bali: A FACUT-O CU DOUA FEMEI pe plaja, in vazul tuturor (FOTO)

Iulia Vantur si-a petrecut vacanta cu prietenii din Romania. Iubita lui Salman Khan s-a intalnit in Bali cu prietenele ei de la Pro TV Laura Cosoi si Adela Popescu, care se aflau cu familiile lor in vacanta.

BOMBA! Cu cine si-a aniversat Iulia Vantur ziua de nastere: Salman Khan o sa turbeze cand va vedea aceste poze! (FOTO)

Fosta prezentatoare de televiziune Iulia Vantur a avut parte de o petrecere pe cinste in India, alaturi de prietenii ei, pe 24 iulie.

Cum explica Ministerul Energiei ca Romania importa de 353 de ori mai multe gaze decat anul trecut

Ministerul Energiei sustine ca Romania importa mult mai multe gaze decat anul trecut, in aceasta perioada, deoarece importurile se fac acum la preturi mai scazute decat in varf de iarna.

Politistii din Sibiu fac haz de un sofer baut: Mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie

Politistii din Sibiu fac haz pe seama unui sofer baut care a provocat, marti, o tamponare, iar cand s-a dat jos din masina mergea pe mai multe carari decat strazile din intersectie. Oamenii legii se intreaba de la ce valoare incepe etilotestul sa se enerveze, soferul avand 2,23 pe aparat.

BCE: Perspectivele economiei mondiale se inrautatesc tot mai mult. Nu este posibila o redresare in semestrul doi

Perspectivele economiei mondiale se inrautatesc tot mai mult, in special pentru sectorul industrial din zona euro, fiind foarte putin probabila o redresare in cel de-al doilea semestru din acest an a avertizat joi presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, transmit AP, Reuters si DPA.

MARIO DRAGHI, BCE: Perspectivele economiei mondiale se inrautatesc tot mai mult

Perspectivele economiei mondiale se inrautatesc tot mai mult, a avertizat, astazi, presedintele Bancii Centrale Europene, Mario Draghi, transmit AP, Reuters si DPA.

Britanicilor le pasa mai mult de criza climatica decat de Brexit (Sondaj)

Majoritatea britanicilor considera ca schimbarea climatica este o chestiune mai importanta pentru viitor decat cea privind Brexitul, potrivit unui nou sondaj, scrie Reuters.

O familie care vrea sa repare un sfert de acoperis se lupta cu birocratia excesiva. Mai mult costa hartiile decat lucrarile

O familie din Buzau se lupta de mai bine de cinci luni sa-si repare un sfert din acoperisul unei case, pentru care afla incontinuu ca tot mai are de completat documente, de obtinut avize si de cheltuit bani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2319 seconds )