Libnet.ro
UNICEF

19:45

Salonul Auto Bucuresti. Care vor fi premierele?

România Liberă România Liberă,
Salonul Auto Bucuresti. Care vor fi premierele?

Evenimentul se va desfasura intre 10 si 20 octombrie, pretul unui bilt fiind de 40 de lei, iar copii. continuă pe România Liberă

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2019 e gata de start: 400 de masini expuse

Salonul Auto Bucuresti Accesorii e gata de start, cu 400 de masini, unele fiind premiere nationale, au anuntat organizatorii. Prezenta automobilelor hibride si electrice este mai numeroasa ca niciodata, fiind vorba de zeci de modele. Evenimentul are loc in pavilionul B2 al Romexpo, precum si in zona exterioara adiacenta, pe o suprafata totala de 25. 000 metri patrati.

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2019: sute de masini expuse, biletul costa 40 lei

Salonul Auto Bucuresti Accesorii 2019 poate fi vizitat incepand de pe 11 octombrie si pana pe 21 octombrie, biletul costa 40 de lei. Sunt expuse sute de modele, o mare parte existente deja pe piata, sunt si modele custom, dar si premiere pentru.

Automobilul PREZENT si VIITOR la Salonul Auto Bucuresti Accesorii!

Peste 400 de modele auto, premiere nationale, noutati 2019-2020, zeci de vehicule electrice si hibride sunt expuse si te asteapta cu oferte de nerefuzat! .

Lista noutatilor expuse de Tiriac Auto la Salonul Auto Bucuresti 2019

Astazi, 10 octombrie, se deschid portile Salonului Auto Bucuresti 2019. Tiriac Auto va participa la cea de-a 17-a editie a Salonului Auto Bucuresti Accesorii 2019, care se va desfasura in perioada 10 - 20 octombrie 2019, la Romexpo. Va expune cele mai noi modele ale tuturor marcilor din portofoliu, in standurile proprii din cadrul pavilionului B2 si de la exterior.

ALERTA! UN NOU TEST pentru romanii care trebuie sa iSI SCHIMBE PERMISUL AUTO, dar si pentru cei care vor sa devina SOFERI

Vesti proaste pentru soferii din Romania care trebuie sa isi schimbe permisul, dar si pentru cei care vor sa obtina permisul auto! Un test in plus o sa va dea mari batai de cap.

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Zodiile care vor avea o saptamana ingrozitoare

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie. Cele trei zodii care vor avea o saptamana ingrozitoare. HOROSCOP RAC - Simti ca vrei sa fugi si sa te ascunzi de tot restul lumii. Te simti sensibila si vrei sa te retragi in co.

EXCLUSIV vicepresedinte PNL: Care vor fi top 3 prioritati PNL

S-a facut dreptate. Romania are astazi sansa unui nou inceput. Acesta trebuie sa fie despre unitate si forta pentru o tara in care romanii de acasa sa isi doreasca sa ramana, iar cei plecati sa poata sa se intoarca, spune, pentru WALL-STREET. ro,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )