Libnet.ro
UNICEF

23:00

Salonul Auto de la Geneva 2016 O avalansa de premiere mondiale si europene

Adevărul Adevărul,
Salonul Auto de la Geneva 2016 O avalansa de premiere mondiale si europene

Cea de-a 86 editie a Salonului Auto de la Geneva, unul dintre cele mai importante cinci evenimente de profil din lume, alaturi de Detroit, Tokyo, Frankfurt si Paris, isi deschide portile in perioada 3 13 martie. Organizatorii se asteapta ca peste 700. 000 de vizitatori si 10. 000 de jurnalisti de specialitate sa treaca pragul show-ului, pentru a descoperi cele peste 80 de masini prezentate in premira mondiala sau europeana. continuă pe Adevărul

Noul Renault Megane Estate vine in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva

Versiunea de caroserie break a celei de-a patra generatii Renault Megane este gata de lansare, iar premiera va avea loc la Salonul Auto de la Geneva 3-13 martie). Acest Renault Megane Estate va fi primul break compact cu directie pe toate cele patru roti 4CONTROL).

Noutatile Opel la Salonul Auto de la Geneva

Opel va prezenta la cea de-a 86-a editie a Salonului Auto International de la Geneva, in premiera mondiala, conceptul GT, un descendent direct al modelului Experimental GT, care a fost, in 1965, primul concept prezentat vreodata de un producator european.

Premiere mondiale in seria 7 de la BMW

Producatorul german de autoturisme de lux va prezenta, la editia din acest an a Salonului International Auto de la Geneva, care va avea loc intre 3 si 13 martie, trei sedanuri hybrid plug-in.

Volvo V90 da ora exacta in segmentul break-urilor premium: primele fotografii si detalii tehnice

Noul Volvo V90, ce va fi prezentat, in premiera mondiala, la Salonul Auto de la Geneva 2016, are in spate o istorie de peste 60 de ani, stampila primului break turbo din lume si reputatia 850-ului T5. Doar Audi poate ridica anumite pretentii in lumea Avant RS 2, RS4 RS 6), dar numai in ultimii 20 de ani.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )