Libnet.ro
UNICEF

14:30

Salonul Auto de la Geneva: Masina electrica isi pierde din elan la salonul elvetian INFOGRAFIC

Adevărul Adevărul,
Salonul Auto de la Geneva: Masina electrica isi pierde din elan la salonul elvetian INFOGRAFIC

Salonul de la Geneva amana debutul erei masinilor electrice, care parea inaugurata in octombrie, la Paris, si vine cu modele cu care constructorii spera sa reziste pe o piata care da semne de incetinire. continuă pe Adevărul

FOTOGALERIE Salonul Auto de la Geneva in peste 100 de imagini: noua Fiesta ST, noul Swift, Volkswagen Arteon si Qashqai facelift sunt printre noutati

Editia 2017 a Salonului Auto de la Geneva reuneste peste 60 de premiere auto mondiale si europene, printre care noul Suzuki Swift, un nou varf de gama Volkswagen, denumit Arteon, precum si o versiune restilizata a Nissan Qashqai. Ford a adus la salon noua Fiesta ST, iar Dacia a venit cu Logan MCV Stepway. Acestea, plus multe altele, in aceasta galerie foto cuprinzatoare.

Renault a prezentat la Geneva un concept de masina electrica ce poate ajunge in 3,2 secunde de la 0, la 100 km/h

Renault a prezentat marti la Salonul Auto de la Geneva conceptul Zoe e-Sport care dezvolta echivalentul a 460 Cai Putere si atinge 100 km/h in 3,2 secunde, imprumutand tehnologii din Formula E. Renault a anuntat si versiunea restilizata a SUV-ul de clasa B Captur, noua generatie Koleos si introducerea pick-up-ului Alaskan pe piata auto europeana.

Corespondenta speciala RL: Salonul Auto de la Geneva. La pas printre premierele pamantene

Cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva, cel mai important eveniment de profil din Europa, si-a deschis portile pentru jurnalistii de specialitate, iar intre 9 si 19 martie este invitat publicul larg.

GALERIE FOTO: Fetele cochete de la Salonul Auto de la Geneva 2017

Cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva straluceste ca in anii de dinaintea crizei. insa, cum intre pasiune, cai-putere si fetele cochete a existat si va exista o legatura invizibila, hostessele nu puteau lipsi.

Au taiat in carne vie: suspendare drastica pentru Ibrahimovici. Manchester United isi pierde cel mai bun fotbalist

Federatia Engleza nu tine cont de numele clubului sau de faima jucatorului, atunci cand cineva calca pe bec, asa cum s-a intamplat in runda din weekend.

Marea Britanie: O gradina zoologica unde au murit circa 500 de animale isi pierde autorizatia de functionare

Gradina zoologica din Marea Britanie in care au murit aproximativ 500 de animale in urma greselilor si neglijentelor si un angajat si-a pierdut luni autorizatia de functionare. Gradina.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )