Libnet.ro
UNICEF

20:00

Salut munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salut munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron a vorbit, intr-un interviu la BFMTV, despre amplificarea tendintelor populiste in Europa, precum si despre ascensiunea asa-numitelor democratii iliberale, care afecteaza independenta justitiei, el apreciind in acest context munca presedintelui roman, care nu isi lasa tara din mana. continuă pe Ziarul Bursa

Macron, despre respectarea statului de drept in Estul Europei: Salut munca presedintelui Iohannis, care nu isi lasa tara din mana

Intr-un interviu acordat la implinirea unui an de mandat, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, l-a laudat pe Klaus Iohannis, pentru ca nu a lasat Romania sa ajunga in situatia in care sunt Polonia si Ungaria. Macron a recunoscut ca in toata Europa sunt in crestere tendintele populiste si democratiile iliberale, cu Ungaria varf de lance.

FOTO Unde isi lasa oltenii masina cand merg duminica la targ. Podul peste Olt, transformat in parcare. Ce solutii imi oferiti ca sa nu mai incalc legea?

Un targ de vechituri care se organizeaza de trei ori pe saptamana in Ramnicu Valcea reuseste sa scoata din casa mii de oameni. Cum locatia este intr-un cartier marginas al orasului, langa soseaua de centura, in lipsa unor spatii de parcare, oltenii parcheaza fiecare cum poate. Asa se face ca, in mod special duminica, un pod peste Olt se transforma in parcare.

PANICA in Rusia: Oamenii sunt sfatuiti sa faca PROVIZII pentru un razboi nuclear. De ce Putin isi manipuleaza tara

Presa de stat de la Moscova, cunoscuta pentru manipularile pe care le-a facut in trecut, a inceput sa instruiasca populatia cum sa procedeze in cazul izbucnirii unui razboi nuclear intre Rusia si SUA. Cap.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )