Libnet.ro
UNICEF

17:16

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Hotnews Hotnews,
 Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Ultimele cuvinte ale salvamontistului Liviu Sorin Pandelea inainte de avalansa din Muntii Calimani

Marturie sfasietaoare legata de ultimele secunde de viata ale salvamontistului Liviu Sorin Pandelea, inainte de avalansa din Muntii Calimani. Barbatul, care este dat disparut, si-a avertizat.

TREI SALVAMONTISTI, surprinsi de AVALANSA in muntii Calimani: O femeie a decedat, un barbat a fost ranit iar un altul este cautat in continuare (VIDEO)

45Femeia gasita in stare de inconstienta dupa avalansa din Muntii Calimani a fost declarata decedata, dupa o ora in care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Avalansa in Muntii Calimani

ACTUALIZARE 13:11 Cautarile celei de-a treia persoane surprinse de avalansa, suspendate Cautarile celei de-a treia persoane care a fost surprinsa de avalansa in Muntii Calimani, judetul Suceava, au fost suspendate temporar din cauza vremii nefavorabile. ------------ Trei salvamontisti au fost surprinsi de avalansa, ieri, in judetul Suceava, in apropiere de Varful Pietrosu din Muntii Calimani, in zona denumita Valea Haitii.

Avalansa in Muntii Calimani

Trei salvamontisti au fost surprinsi de avalansa, ieri, in judetul Suceava, in apropiere de Varful Pietrosu din Muntii Calimani, in zona denumita Valea Haitii.

SALVAMONTISTI, surprinsi de AVALANSA in muntii Calimani (VIDEO)

Trei salvamontisti au fost surprinsi de avalansa in muntii Calimani, informeaza Digi 24. Unul dintre ei a reusit sa sune la 112 pentru a cere ajutor. Totul s-a intamplat la.

Rasturnare de situatie in cazul salvamontistilor loviti de avalansa in Muntii Calimani. De ce au devenit victime sigure, de fapt

Greselile facute de salvamontistii surprinsi de avalansa in Muntii Calimani au dus la nenorocirea care a avut loc de Ziua Nationala a Romaniei. Cei trei tineri s-au abatut de la traseu si au fo.

Salvamontisti, prinsi de o avalansa in Muntii Calimani. Cel putin unul nu a supravietuit

Trei salvamontisti au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Calimani. Acestia ar fi urcat pe munte pentru a amplasa tricolorul, de Ziua Nationala. Mai multe echipaje de salvatori au plecat spre ei.

Salvamontisti, prinsi de o avalansa in Muntii Calimani

Trei salvamontisti au fost surprinsi de o avalansa in Muntii Calimani. Acestia ar fi urcat pe munte pentru a amplasa tricolorul, de Ziua Nationala. Mai multe echipaje de salvatori au plecat spre ei.

Cautarea celei de-a treia victime a avalansei din muntii Calimani a fost sistata pentru ca salvatorii riscau sa fie loviti de o noua avalansa

Cautarea celei de a treia victime in urma avalansei din Calimani a fost sistata, temporar, din cauza vremii nefavorabile si a riscului la care ar fi supusi salvatorii, a declarat pentru Agerpres, sambata, seful ISU Suceava, general de brigada Ion Burlui.

TREI SALVAMONTISTI, surprinsi de AVALANSA in muntii Calimani: Doi dintre ei au fost gasiti (VIDEO)

58inca o persoane dintre cele trei surprinse de avalansa in munti Calimani a fost gasita. Este vorba despre o femeie, care se afla in stare de inconstienta. La ora.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )