Libnet.ro
UNICEF

08:45

Salvamontistii au ajuns la locul tragediei din Retezat, unde au murit copiii alpinisti Dor Geta Popescu si Eric Gulacsi

Antena3 Antena3,
Salvamontistii au ajuns la locul tragediei din Retezat, unde au murit copiii alpinisti Dor Geta Popescu si Eric Gulacsi

O operatiune dificila are loc duminica dimineata inMuntii Retezat, unde s-a produs tragedia de ieri. Salvamontistii au plecat deja de doua ore si jumatate spre locul unde au murit cei doi copii. continuă pe Antena3

Salvamontistii s-au intors in locul tragediei din Retezat, unde au murit copiii alpinisti Dor Geta Popescu si Eric Gulacsi

O operatiune dificila are loc duminica dimineata inMuntii Retezat, unde s-a produs tragedia de ieri. Salvamontistii au plecat deja de doua ore si jumatate spre locul unde au murit cei doi copii.

VIDEO Primele imagini de la locul tragediei din Retezat. Salvatorii au adus de pe munte trupurile celor doi copii

Echipele de salvamontisti si jandarmi montani au recuperat si adus la poalele Retezatului cele doua victime ale avalansei mortale din Masivul Retezat. Operatiunile s-au derulat pe durata a aproape 12 ore.

Opinia publica, argumente pro si contra in cazul tragediei din Retezat. Moartea celor doi copii ar fi putut fi evitata? Parintii micutilor campioni ar putea fi trasi la raspundere?

In urma tragediei petrecuta ieri pe varful Retezat in urma careia doi copii campioni la ascensioni ale unor varfuri muntoase au murit dupa ce au fost prinsi de o avalanta. Acest eveniment a impartit opinia publica in doua parti: cei care spun ca parintii copiiilor ar fi de vina pentru ca au pornit pe un astel traseu pe o vreme capricioasa, dar si cei care spun ca muntele isi cere un sacrificiu si alpinismul este un sport cu un risc maxim.

Filmul avalansei mortale din Retezat, in care au cazut victime alpinistii Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi

De la primele ore ale diminetii jandarmii montani si salvamontistii au pornit pe munte, spre locul unde se afla cele doua victime ale avalansei, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi. Traseul este unul anevoios, fiind un drum care dureaza opt ore dus-intors. Autoritatile au reconstituit filmul tragediei din Retezat.

Tatal alpinistei care a murit in avalansa din Retezat, singurul internat in spital dintre supravietuitori. Salvamontistii au recuperat corpurile copiilor decedati

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, se afla internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme. Este singura persoana care a ramas in unitatea spitaliceasca din grupul celor cinci persoane care au supravietuit caderii masive de zapada, scrie News. ro. Totodata, truperile copiilor decedati au fost preluate de salvamontisti si urmeaza sa fie coborate de pe munte pentru a fi preluate de Serviciul de Medicina Legala.

Martor al tragediei din Retezat: A trebuit sa-i convingem pe parinti sa-si abandoneze copiii decedati pe munte

Catalin Berenghi este coordonatorul grupului de 51 persoane care a asistat sambata, 22 aprilie, la avalansa din muntii Rertezat in care si-au pierdut viata doi copii. Barbatul povesteste punctul lui de vedere despre tragedia care a indoliat alpinismul romanesc.

Tatal alpinistei care a murit in avalansa din Retezat, singurul internat in spital dintre supravietuitori

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, se afla internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme. Este singura persoana care a ramas in unitatea spitaliceasca din grupul celor cinci persoane care au supravietuit caderii masive de zapada, scrie News. ro.

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat, internat in spital cu multiple traumatisme

Tatal alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alaturi de fiica sa pe munte in momentul producerii avalansei din Muntii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme,.

Reactii vehemente dupa tragedia din Retezat. Zoso: E o poveste clasica de bagat capul in gura leului de prea multe ori. Ta-su trebuia sa se opreasca la primul record al copilului

Avalansa din muntii Retezat, in urma careia si-au pierdut viata Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, de 13 si 12 ani, aplinisti cu numeroase recorduri mondiale si europene in palmares a impresionat o t.

Coco Popescu, dezvaluire dureroasa despre sora ei, Dor Geta Popescu, moarta in avalansa din Retezat

Coco, sora alpinistei Dor Geta Popescu, moarta in avalansa de sambata din Muntiii Retezat, marturisea intr-un interviu mai vechi ca micutei nu ii place altitudine, iar marea ei pasiune.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )