Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sambata Mare: Tacerea mormantala dinaintea invierii

Adevărul Adevărul,
Sambata Mare: Tacerea mormantala dinaintea invierii

In Sambata Mare, Biserica isi concentreaza atentia asupra mormantului lui Hristos. Niciuna dintre zilele anului liturgic nu este atat de complexa ca Sambata din Saptamana Patimirilor, caci in aceasta zi participam in acelasi timp la tristetea patimirilor si ingroparii Domnului, cat si la bucuria invierii Sale. continuă pe Adevărul

Sambata Mare, traditii si superstitii. Obiceiul banal pe care nu trebuie sa il faci azi sub nicio forma

Sambata Mare este ziua dinaintea Pastelui si ultima zi a Saptamanii Patimilor in care crestinii se pregatesc pentru Paste. Ea comemoreaza ziua in care trupul lui Iisus Hristos a fost pus in mormant. Sambata Mare, traditii si obiceiuri Ziua de sambata este veriga indispensabila care face legatura intre Moartea si invierea lui Hristos. in Sambata .

Primarul unei comune si presedintele local al PNL s-au batut in plina strada in Sambata Mare

Primarul comunei Visina si presedintele oganizatiei locale a PNL s-au luat la bataie, in Sambata Mare. Scandalul a pornit de la pachetele cu pomeni electorale pe care reprezentatii PNL le imparteau prin comuna.

Sambata Mare. Obiceiuri si traditii de inviere. Ce trebuie sa facem astazi

Sambata Mare este ultima zi din Postul Pastelui si din Saptamana Patimilor, dar si ziua in care toti crediciosii asteaptaInvierea lui Iisus.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )