Libnet.ro
UNICEF

17:46

Samsung a devenit cel mai mare producator de procesoare, depasind in premiera Intel

Hotnews Hotnews,
 Samsung a devenit cel mai mare producator de procesoare, depasind in premiera Intel

Samsung Electronics a depasit in premiera Intel, devenind cel mai mare producator mondial de procesoare, grupul american detinand pozitia numarul unu din 1992, scrie Bloomberg. Samsung a raportat vanzari de 69 miliarde dolari din chip-uri, iar Intel a avut 63 miliarde dolari. continuă pe Hotnews

Samsung a devenit cel mai mare producator de procesoare, depasind in premiera Intel

Samsung Electronics a depasit in premiera Intel, devenind cel mai mare producator mondial de procesoare, grupul american detinand pozitia numarul unu din 1992, scrie Bloomberg. Samsung a raportat vanzari de 69 miliarde dolari din chip-uri, iar Intel a avut 63 miliarde dolari.

Dominatia Volkswagen a luat sfarsit. Grupul german nu mai este cel mai mare producator auto

Anunt surpriza la inceputul acestui an. Grupul Volkswagen a pierdut titlul de cel mai mare producator de automobile la nivel global. Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi este noul lider al industriei.

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare

Autoritatile se pregatesc pentru cel mai mare cosmar al romanilor: cutremurul cel mare. Desi nu exista un semnal ca ar veni un astfel de seism prea curand, fiecare judet al tarii va avea.

Surse: Cel mai mare grup bancar rus negociaza vanzarea subsidiarei sale din Turcia

Cel mai mare grup bancar rus, Sberbank, negociaza cu posibili investitori vanzarea subsidiarei din Turcia, Denizbank, au declarat pentru Bloomberg surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, confrom Agerpres.

Investitie in Arad de peste 18 milioane de euro pentru cel mai mare depozit de carburanti

OMV Romania a inceput constructia celui mai mare depozit de carburanti din vestul Romaniei, la Arad,.

Intel nu mai este cel mai mare producator de cipuri din lume. Ce mare companie a detronat gigantul american

Intel a fost detronat din fotoliul de lider de pe piata producatorilor mondiali de cipuri. O alta companie a reusit performanta de a fi pe primul loc in 2017.

OMV a inceput lucrarile la cel mai mare depozit de carburanti din vestul Romaniei

Constructia centrului regional de distributie carburanti al companiei OMV Petrom a inceput, la Arad, investitia ridicandu-se la 18 milioane de euro.

Cel mai profitabil fond de hedging din lume avertizeaza ca exista un risc mare de socuri bursiere

Renaissance Technologies, cel mai profitabil fond de hedging din lume, a avertizat marti ca exista riscul semnificativ al unei corectii a preturilor actiunilor si se pregateste pentru posibile turbulente pe piata de capital, transmite Bloomberg, citat de news. ro.

FOTO Studentul cartograf care a desenat cea mai mare harta hand made din lume. Profesorii de la facultate de-abia asteptau sa ma cunoasca

Cunoscut drept cel mai tanar cartograf din Romania, Cristian Cazacu, in varsta de 20 de ani, este in prezent student in anul I al Facultatii de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti.

Feli Donose, despre cea mai mare durere din viata sa: Mi-e dor de ea de mor

A avut o copilarie plina de lipsuri si tot atunci a experimentat si cel mai trist moment din viata sa cand a murit bunica sa. Bunica mea a murit cand aveam eu 14 ani si mi-e dor de ea de mor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )