Libnet.ro
UNICEF

00:06

Samsung Galaxy S9 va avea o camera excelenta

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 va avea o camera excelenta

Samsung Galaxy S9 va fi anuntat in februarie, in preajma MWC 2018. Pana atunci, o noua poza ne arata ce specificatii va avea telefonul premium de la Samsung. Samsung Galaxy S9 va avea un design similar modelelor din 2017. Totusi, sunt asteptate noutati la nivelul autentificarii biometrice unde va fi amplasat scannerul de amprenta) si []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9 ar putea fi creat cu un nou material

Samsung Galaxy S9 se apropie de lansarea care ar putea avea loc la MWC 2018, iar acum aflam ceva nou despre telefon. Daca este sa ne luam dupa cele mai noi informatii aparute pe internet despre viitorul Samsung Galaxy S9, inseamna ca mai avem aproximativ o luna si jumatate pana la dezvaluirea flagship-ului si a [].

Samsung Galaxy A8, in Romania: telefonul e bun, Androidul e antic

Samsung Galaxy A8 2018) este cel mai nou model din seria A lansat de gigantul sud-coreean. E alternativa pentru cei care vor Galaxy S, dar n-au bani de el. Samsung Galaxy A8) imprumuta caracteristici de la dispozitivele premium ale Samsung, precum ecranul Infinity Display, cu display S-AMOLED de 5,6 inci. Ecranul este protejat cu sticla [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )