Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy X te va dezamagi si asta din cauza ecranului pliabil

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy X te va dezamagi si asta din cauza ecranului pliabil

Samsung Galaxy X ar putea fi cea mai mare dezamagire a gigantului sud-coreean. Ecranul pliabil este interesant, dar s-ar putea sa nu fie asa cum te-ai astepta. in presa online a circulat cu enteuziasm stirea despre noul Galaxy X de la Samsung, care nu va avea nimic copiat de la iPhone X, ci va fi []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy A6, noul telefon ieftin si cat de cat bun pe care sa-l vrei

Samsung Galaxy A6 si Samsung Galaxy A6 Plus sunt doua telefoane noi de la sud-coreeni. Le-au lansat oficial si acestea sunt specificatiile. Samsung Galaxy A6 a pornit ca un zvon si a ajuns realitate. Seamana cu alte modele din seria Galaxy J, dar completeaza, in zona l0w-end, seria Galaxy A. Vor fi doua modele, deocamdata, [].

Cand se lanseaza Samsung Galaxy Note 9: sud-coreenii sunt pe graba

Samsung Galaxy Note 9 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din ultima perioada. Compania sud-coreeana a certificat doua modele pentru vanzare, ceea ce ne indica ca lansarea va avea loc mai repede decat ne asteptam. Cei de la Samsung au lansat in primavara lui 2018 Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Samsung Galaxy Note 9a [].

Samsung Galaxy A6, dezvaluit intr-un clip banal despre selfie

Samsung Galaxy A6 apare intr-un clip video cum sa inainte de lansarea oficiala. Telefonul este prezentat sumar, dar poti vedea cu ce vrea sa te surprinda gigantul sud-coreean. inca de la inceputul anului au existat zvonuri despre intentia Samsung de a-si innoi gama A cu inca doua modele: A6 si A6 Plus. Daca pana acum [].

Avertisment al Organizatiei Mondiale a Sanatatii: 7 milioane de oameni mor anual din cauza aerului poluat

Aproximativ 7 milioane de persoane mor in fiecare an din cauza expunerii la aer poluat, potrivit unor estimari realizate de expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), informeaza DPA, potrivit Agerpres.

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, ngreunata miercuri dimineata din cauza cetii

Circulatia rutiera pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe A4 Ovidiu Agigea se desfasoara ingreunat miercuri dimineata din cauza cetii, anunta Centrul Infotrafic.

Fiica lui Jackie Chan: Dormim sub un pod din cauza parintilor. De ce s-a ajuns in aceasta situatie - VIDEO

Etta Ng, fiica in varsta de 19 ani a actorului Jackie Chan, care nu are o relatie cu artistul, si iubita ei, Andi Autum, isi acuza parintii de homofobie, spunand ca din cauza lor sunt in prezent fara.

Infotrafic: Se circula ngreunat din cauza cetii pe autostrada A2

Circulatia rutiera se desfasoara ingreunat luni pe A2 Bucuresti Constanta si pe A4 Ovidiu Agigea din cauza cetii care reduce vizibilitatea, informeaza Centrul Infotrafic.

Vama, blocata din cauza caderii sistemului informatic! Pana la remediere, transportatorii trebuie sa prezinte documentele pe hartie

Informatizarea administratiei, fara de care nu se mai poate vorbi de dezvoltare in nici o tara din lume, nu numai ca nu avanseaza in Romania, dar si putinele sisteme implementate disparat dau rateuri tot mai des. Dupa deja obisnuitele.

Companiile private se revolta impotriva statului din cauza GDPR

Companiile sunt revoltate impotriva statului roman pe care il acuza ca se absolva de orice vina comparativ cu mediul privat. Concret, nemultumirea acestora vine din faptul ca odata cu intrarea in.

Incendiul din Parcul National Domogled se manifesta n continuare cu flacara. Elicopterele nu pot interveni din cauza vntului

Incendiul din Parcul National Domogled, din judetul Caras-Severin, este departe de a fi stins. Pompierii au observat ca luni dimineata inca erau zone unde arde cu flacara, insa elicopterele MAI nu pot interveni din cauza vantului care creeaza turbulente. Se desfasoara o interventie la sol cu aceiasi aproximativ 100 de pompieri din judetele Caras-Severin, Timis, Mehedinti si Gorj, relateaza News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )