Libnet.ro
UNICEF

22:16

Samsung Galaxy S III este cel mai popular smartphone

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S III este cel mai popular smartphone

Apple bate record peste record cu vanzarile popularelor iPhone-uri. Cu toate acestea, in ultimul trimestru Galaxy S III a fost cel mai cumparat smartphone din lume. Cu totii intelegem conceptul de a astepta cateva luni pentru a achizitiona un produs in speranta ca-l vom achizitiona pe cel mai bun. Interesant este insa ca tocmai acest fenomen este responsabil de faptul ca in ultimul trimestru iPhone-ul 4S a pierdut titlul de cel mai popular smartphone din lume. Mai precis, exact fanii . continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S III este cel popular smartphone

Apple bate record peste record cu vanzarile popularelor iPhone-uri. Cu toate acestea, in ultimul trimestru Galaxy S III a fost cel mai cumparat smartphone din lume. Cu totii intelegem conceptul de a astepta cateva luni pentru a achizitiona un produs in speranta ca-l vom achizitiona pe cel mai bun. Interesant este insa ca tocmai acest fenomen este responsabil de faptul ca in ultimul trimestru iPhone-ul 4S a pierdut titlul de cel mai popular smartphone din lume. Mai precis, exact fanii .

C and A este cel mai nou chirias al Family Center Giurgiu

Oasis Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de retail din tara noastra, anunta inchirierea ultimei suprafete comerciale din Family Center Giurgiu retailerului vestimentar C and A, potrivit unui comunicat de presa.

Samsung Galaxy S III: Cel mai bine vandut telefon in trimestrul trei

Cel mai cumparat model de telefon in al treilea trimestru din 2012 a fost Samsung Galaxy S III. Terminalul a depasit in vanzari modelul iPhone 4S de la Apple. Cifra de vanzari pentru Galaxy S3 se ridica la 18.

Samsung Galaxy S III a fost cel mai bine vandut telefon, in timp ce clientii asteptau iPhone 5

Samsung Galaxy S III a fost cel mai cumparat model in al treilea trimestru din 2012. Terminalul a depasit in vanzari modelul iPhone 4S de la Apple, iar o parte din aceasta scadere este cauzata de lansarea iPhone 5, cel mai nou smartphone al americanilor.

Acesta este viitorul presedinte al Chinei. Ce viziune are omul care va conduce cel mai populat stat din lume

Beijing-ul gazduieste in aceasta perioada Congresul Partidului Comunist Chinez, in cadrul caruia va fi desemnata noua conducere a tarii. Succesorul la conducerea republicii este cel care ocupa, in prezent,.

Lenovo este acum cel mai mare producator de laptopuri din lume

Lenovo a raportat in aceasta dimineata inca o serie de rezultate financiare foarte bune. Raportul actual il situeaza in fruntea tuturor desemnandu-l cel mai mare producator de laptopuri din lume. Vanzarile producatorului au crescut in mod constant in ultimii trei ani si jumatate, ultima crestere fiind de 11 procente. In contrast cu acest raport piata de consumer a scazut cu aproape 8 procente in comparatie cu anul trecut. Lenovo a facut un pas important atunci cand a preluat divizia de .

PwC: Cresterea reala a salariilor din privat se dovedeste infima in acest an, raportat la inflatie/Topul salariilor in 2012: Cel mai bine s-a castigat in IT si telecomunicatii

Cresterea reala a salariilor din mediul privat este infima in acest an, tinand cont de inflatie, a declarat miercuri Horatiu Cocheci, consultant sef in cadrul PwC Romania la prezentarea studiului anual privind salariile si beneficiile PayWell Romania 2012. 169 de firme cu peste 140. 000 de angajati au raportat o crestere nominala a salariilor cu 5,1% in ultimele 12 luni, insa tinand cont de noua prognoza de inflatie anuntata miercuri de BNR, inseamna o crestere reala infima, a spus acesta. Vezi in articol in ce domenii de activitate s-a castigat cel mai bine in acest an. Vezi in articol in ce domenii de activitate se castiga cel mai bine.

Uraganul Sandy Cel mai important eveniment din istoria Instagram

Trist dar adevarat, cel mai mare dezastru natural din ultimii ani a fost si un motiv de celebrare pentru unele companii printre care se numara si Instagram. CEO-ul Instagram a afirmat cu mandrie si entuziasm ca statisticile refereritoare la imaginile capturate cu tag-ul Sandy sunt neasteptat de bune. Cu 800. 000 de imagini capturate in mai putin de o saptamana, Uraganul Sandy tocmai a castigat titlul de ,probabil cel mai mare eveniment capturat vreodata pe Instagram. Ca si comparatie, in timpul .

SCM U Craiova, cel mai bun start de sezon din istorie

SCM Universitatea Craiova parcurge cel mai fast inceput de sezon din istoria clubului. Formatia antrenata pentru al doilea sezon consecutiv de catre sarbul Andjelko Mandic a bifat al 5-lea succes stagional in confruntarea cu CSU Sibiu, incheiata c.

Cel mai mare salariu din domeniul IT din Romania: 45.000 de euro pe luna

Valoarea totala a veniturilor celor mai bine platiti angajati din industria IT din Romania, in 2011, a fost de peste 15 milioane de lei, potrivit revistei Capital, care citeaza date ANAF Cel mai mare salariu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )