Libnet.ro
UNICEF

17:30

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care telefon e mai rapid

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care telefon e mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9 Plusversus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9 Plussau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

Telefoane chinezesti replica la iPhone X si Samsung Galaxy S9

Daca n-ai bani de Samsung Galaxy S9 sau de iPhone X, dar ai vrea un smartphone asemanator cu ele, telefoanele chinezesti sunt solutia. Telefoane chinezesti, clone de Samsung Galaxy S9 Bluboo S8 e prima alegere pe care o poti face daca vrei un telefon care sa semene cu Samsung Galaxy S9. Fireste, specificatiile nu sunt [].

De ce Samsung Galaxy S9 Plus nu e telefonul pe care ai vrea sa-l desfaci

Samsung Galaxy S9 Plus e un telefon frumos la exterior, dar la interior situatia devine destul de rapid complicata, din mai multe puncte de vedere. Cei de la iFixit s-au apucat sa desfaca un Galaxy S9 Plus pentru a vedea ce gasesti la interior, dar si modul in care sunt aranjate toate componentele telefonului. Acestia [].

Samsung Galaxy S9 Hands-On Preview. Un telefon cuminte

Astazi am pus pentru prima oara mana pe aclamatul Samsung Galaxy S9, noul flagship al celor de la Samsung. Prima impresie este cea a unui telefon foarte reusit, construit premium, care se aseaza foarte cuminte in mana. La fel ca si Galaxy S8.

eMAG reduceri. Mai ai 4 zile: Samsung Galaxy S9 mai ieftin cu 2.200 de lei

EMAG reduceri telefoane. Au mai ramas 4 zile in care puteti cumpara telefonul Samsung Galaxy S9 sau Samsung Galaxy S9+ la un pret foarte bun pe siteul emag. ro.

De ce sa cumperi huse Samsung Galaxy S9 de pe Brandgsm.ro

Daca te-ai intrebat vreodata de ce ai nevoie de o husa la noul tau telefon Samsung Galaxy S9 noi sun.

Samsung Galaxy Note 9 nu va aduce o functie mult-asteptata

Samsung Galaxy Note 9 mai are vreo jumatate de an pana la lansare, dar se pare ca stim deja ce ii va lipsi viitorului smartphone. Samsung Galaxy S9 s-a lansat deja si a venit fara o functie pe care multi au asteptat-o: senzorul de amprenta integrat in ecran. Cei de la Synaptics au reusit sa [].

Samsung Galaxy A8 2018 interesant, dar nu chiar un Jackpot

Un smartphone interesant, frumos, pe care un ochi neexperimentat il poate confunda cu Samsung Galaxy S8, datorita formei si a ecranului Infinity Display. De fapt, el e succesorul lui Samsung Galaxy A5 2017.

Samsung Galaxy A8 2018 interesant, dar nu chiar un Jackpot [TECH REVIEW]

Un smartphone interesant, frumos, pe care un ochi neexperimentat il poate confunda cu Samsung Galaxy S8, datorita formei si a ecranului Infinity Display. De fapt, el e succesorul lui Samsung Galaxy A5 2017.

Galati: Un bloc a luat foc! Zeci de persoane EVACUATE, printre care si mai multi copii

Un bloc din Tecuci, judetul Galati, a luat foc. Zeci de persoane au fost evacuate, printre care si mai multi copii. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Galati,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2332 seconds )