Libnet.ro
UNICEF

14:16

Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi explodat doar din cauza bateriei

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 7 nu ar fi explodat doar din cauza bateriei

Samsung Galaxy Note 7 ar fi putut sa fie cel mai bun smartphone din 2016, dar s-a dovedit a fi cel mai mare fiasco din lumea tehnologiei. Partea cea mai amuzanta este ca inca nu stim cu exactitate ce problema au avut telefoanele. Dupa ce Samsung a retras de pe piata primul lot de telefoane []. continuă pe Playtech

Samsung va anunta pana la finele lunii rezultatele investigatiei in cazul Galaxy Note 7

Samsung Electronics va anunta in ianuarie rezultatele investigatiei deschise in cazul modelului Galaxy Note 7, urmand sa prezinte cauzele care au determinat ca o serie de telefoane sa ia foc .

Noua gama Samsung Galaxy A vine cu rezistenta la apa si praf

Samsung a anuntat cele mai noi modele din gama Samsung Galaxy A. Disponibile in Europa in doua versiuni A5 cu ecran de 5,2 si A3 de 4,7 noua serie imbina design-ul elegant cu o camera imbunatatita si cu acele beneficii care conteaza in utilizarea de zi cu zi, potrivit unui comunicat remis Playtech.

Trafic ingreunat la Timisu de Jos din cauza unui accident rutier cu trei masini. Politia a deviat traficul spre Cheia

Circulatia rutiera pe DN1 Brasov - Predeal, pe sensul catre Ploiesti, se desfasoara ingreunat, la aceasta ora, la kilometrul 156+600 de metri, in dreptul localitatii brasovene Timisu de Jos, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate trei masini, potrivit news. ro. La ora transmiterii acestei stiri, in zona se circula alternativ, iar politistii rutieri au decis sa devieze traficul de la Darste spre Cheia.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei: Se circula pe un singur sens intre Azuga si Busteni din cauza unui accident cu trei autoturisme

Traficul este ingreunat, duminica, pe Valea Prahovei, intre Azuga catre Busteni, din cauza unui accident in care au fost implicate trei autoturisme, transmite Mediafax.

Un avion a ATERIZAT DE URGENTA la Praga din cauza unei AMENINTARI CU BOMBA(VIDEO)

Un avion care a decolat din Spania si se indrepta catre Varsovia a aterizat de urgenta vineri seara la Praga, din cauza unei amenintari cu bomba, anunta televiziunea ceha CT24, citata de.

Drumurile inchise din cauza ninsorii si a viscolului in Constanta. Ministerul Transporturilor asigura ca va interveni in restul tarii

Circulatia mijloacelor de transport a fost intrerupta vineri dupa-amiaza pe Drumul Judetean DJ) 392, in sud-vestul judetului Constanta, intre comunele Dumbraveni si Independenta, din cauza caderilor mari de zapada si a viscolului, care au facut impracticabil acest segment rutier, potrivit Inspectoratului Politiei Judetene Constanta.

STARE DE ALERTA in noaptea de Revelion: Masuri sporite de SECURITATE in MARILE CAPITALE europene, din cauza RISCULUI de atentate (VIDEO)

Marile capitale europene sunt in stare de alerta. Anul acesta, petrecerile de Revelion din marile orase vor fi pazite cu mitraliere si supravegheate din elicopter. S-a recurs la aceste masuri din cauza.

Nu exista drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile

Nu exista, la acest moment, drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia intrerupta din cauza vremii nefavorabile, iar la nivelul tuturor directiilor regionale de drumuri si poduri se actioneaza preventiv prin raspandirea de material antiderapant, a anuntat astazi Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR), intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul institutiei.

Samsung va anunta luna aceasta de ce au luat foc telefoanele Galaxy Note 7

Samsung va anunta in cursul lunii ianuarie rezultatele anchetei legate de uriasul scandal al telefoanelor Note 7 care au luat foc, scrie Reuters. Smartphone-ul a fost scos din productie, insa Samsung nu a spus care au fost problemele de productie care au dus la uriasul scandal. Si autoritatile din Coreea de Sud au declansat propria investigatie si este foarte posibil ca in 10 ianuarie sa fie anuntate concluziile, scrie The Korean Herald.

Patru elevi din Timisoara, calificati in finala unui concurs de robotica al NASA, nu pot participa la concurs din cauza lipsei banilor

Patru elevi din Timisoara, printre cei mai buni din lume in robotica, care au reusit sa se califice in finala unui concurs organizat de NASA si Agentia Spatiala Europeana, nu vor putea participa la concurs din cauza lipsei banilor necesari deplasarii si cazarii in SUA, scrie News. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )