Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy Note 7, lansat oficial in Romania

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Note 7, lansat oficial in Romania

Samsung Galaxy Note 7, cel mai nou telefon al coreenilor,a fost prezentat in mod oficial si in Romania. La doar cateva zile de la marele eveniment de prezentare, Samsung Galaxy Note 7 este lansat oficial si in Romania. Asacum era de asteptat, primul phablet din seria Note disponibil exclusiv in versiune Edge nu vine cu []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat doar in versiune Edge

Conform unor noi zvonuri, telefoanele Samsung din seria Galaxy S ar putea fi disponibile doar in versiuni Edge in curand. Dupa cum probabil stiti deja, Samsung Galaxy Note 7, cel mai nou phabletal producatorului din Coreea de Sud, este disponibil doar intr-o versiune Edge. A fost pentru prima oara cand compania aluat o astfel de [].

Cat costa noul Galaxy Note 7 si de unde il poti achizitiona in Romania

De astazi, 9 august, primele stocuri de Samsung Galaxy Note 7 sunt disponibile la livrare pe platforma QuickMobile. ro . Astfel, romanii au posibilitate de a fi primii posesori din Europa al noului phablet varf de gama produs de Samsung. Pe eMag. ro.

Galaxy Note 7 este disponibil si in varianta dual SIM

Dupa o serie de zvonuri care in mare parte s-au dovedit a fi adevarate, Samsung a anuntat zilele trecute Galaxy Note 7. Se pare insa ca in continuare aflam detalii noi despre aparat. Galaxy Note 7 este cel mai nou varf de gama al celor de la Samsung si telefonul care pana la finele acestui [].

LG V20 va veni cu avantaje importante in fata Galaxy Note 7

Dupa ce am fost partial dezamagiti de lipsa unor functii revolutionare sau modificarii impresionante de design introduse in Galaxy Note 7, LG V20 este telefonul in care ne punem toata speranta in aceasta toamna. in prima parte a anului, Samsung a incercat sa ne uimeasca cu al sau Galaxy S7, in timp ce LG a [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )