Libnet.ro
UNICEF

19:30

Samsung Galaxy S9 promite o camera foto cu functii de top

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 promite o camera foto cu functii de top

Samsung Galaxy S9 e aproape de lansare, iar cel mai nou videoclip al companiei arata capacitatile si functiile imbunatatite ale noii camere foto. Din punct de vedere estetic, Galaxy S9 ar trebui sa fie destul de similar cu modelul actual, Samsung Galaxy S8. Cu toate acestea, avem parte de cateva schimbari de design pe partea []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9 copiaza de la iPhone X cea mai distractiva functie

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie. Odata cu un design nou, o camera buna si Android Oreo va avea si o functionalitate prezenta pe iPhone X. Animoji a fost vazuta drept o functionalitate amuzanta, desi inutila, cumva interesanta, desi puerila. Totusi, asta a atras atentia asupra iPhone X. Samsung, pentru Galaxy S9, [].

Playtech:Samsung Galaxy S9 copiaza de la iPhone X cea mai distractiva functie

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat pe 25 februarie. Odata cu un design nou, o camera buna si Android Oreo va avea si o functionalitate prezenta pe iPhone X, scrie Playtech. ro. Animoji a fost vazuta drept o functionalitate amuzanta, desi inutila. Cumva interesanta, desi puerila.

Samsung Galaxy S9, dezvaluit de Orange Romania

Cu cateva saptamani inainte de anuntul oficial, Samsung Galaxy S9 ar fi fost dezvaluit de Orange Romania. Cel putin asa pare la prima vedere, daca n-ar fi totul gresit. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial pe 25 februarie. Cum se intampla in cazul telefoanelor importante, sunt sute de zvonuri si informatii neoficiale inaintea lansarii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )