Libnet.ro
UNICEF

14:30

Samsung Galaxy S9 ar putea beneficia de procesoare revolutionare

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9 ar putea beneficia de procesoare revolutionare

Samsung Galaxy S9 este, cel mai probabil, intr-o faza incipienta de dezvoltare, iar informatiile ne arata ca procesoarele telefonului vor fi revolutionare. Modelul Galaxy S8 e inca unul destul de tanar pe piata, dar planurile pentru viitorul flagship al companiei deja au fost facute. Astfel, daca ne luam dupa sursele din industrie, este foarte probabil []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy Note 8: Care este pretul vehiculat al telefonului

Chiar daca Samsung Galaxy Note 8va avea un design spectaculos si detalii tehnicefoarte bune, se pare ca si pretul sau va fi unul pe masura, intre 900 si 1. 000 de euro. Adica cel mai mare de pana acumacum pentru un smartphone de top. Deja stim ca data lansarii este pusa pe final de august. Avem [].

Samsung Galaxy Note 8: Ultimele informatii dezvaluite despre telefon

Samsung Galaxy S8 este pe piata de doar cateva luni si urmeaza deja sa fie detronat din varful ofertei de terminale Samsung. Samsung Galaxy Note 8 va fiurmatorul flagship al companiei sud-coreene. Acesta se va lansa la finalul lunii august, data zvonita fiind 26. Samsung vrea ca totul sa se petreaca inainte ca Apple sa [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )