Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S10 o sa arate asa, chiar daca s-ar putea sa nu-ti placa

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 o sa arate asa, chiar daca s-ar putea sa nu-ti placa

Cea mai asteptata serie foto cu Samsung Galaxy S10 a ajuns pe internet si, ei bine, nu mai sunt surprize de acum inainte. Imaginile acestea iti arata ce a pregatit compania pentru noul. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 ar putea avea aproape cea mai inutila functie

Samsung Galaxy S10 va fi prezentat pe 20 februarie, astfel ca mai e timp suficient sa tot ajunga pe net poze si informatii. Cea mai noua iti arata telefonul si-o functie pe care Samsung ar.

Samsung Galaxy S10 Plus apare pe internet intr-o noua imagine

Samsung Galaxy S10 Plus a aparut deja intr-o imagine pe internet, iar acum apare o noua fotografie cu acesta, care ne confirma din nou existenta unui sistem de camere foto duale pentru.

Samsung Galaxy S10: Cat de scump va fi in Europa, data oficiala de lansare si variantele de stocare si RAM disponibile

Inca de la aparitia primelor smartphone-uri, cei mai multi dintre fanii telefoanelor inteligente s-au impartit in doua tabere: Android si iOS. Pentru cei mai multi, exista doua date importante in ceea ce priveste lansarile de smartphone-uri. Cea care aduce pe rafturi cel mai nou telefon din gama Galaxy S si cea care prezinta noul iPhone.

Bateria din Samsung Galaxy S10 Plus te-ar putea convinge sa-l cumperi

Am aflat cam tot ce era de aflat despre seria de telefoane Samsung Galaxy S10 care se vor lansa oficial in mai putin de o luna. Totusi, bateria ar putea fi mai mare decat credeam initial. Pe 24.

Telefonul Samsung cu ecran imens si pret mai mic decat Galaxy S10

Samsung va folosi in 2019 ecrane perforate. Galaxy S10 va fi cel mai popular cu acest design, dar un alt model s-ar putea sa fie cel preferat de cei mai multi utilizatori datorita.

Lider ALDE, despre prezidentiale: Candidatul PSD, chiar daca va alerga singur, va iesi pe locul doi

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazar, a declarat vineri ca, in competitia pentru prezidentiale, candidatul PSD, chiar daca va alerga singur, la linia de sosire va iesi pe locul doi, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )