Libnet.ro
UNICEF

05:15

Samsung Galaxy S10 va avea cinci camere, dar fiecare cu un rost

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 va avea cinci camere, dar fiecare cu un rost

Samsung Galaxy S10 va fi anuntat abia la inceputul lui 2019. E suficient timp pana atunci sa aflam diverse noutati pe care le pregatesc sud-coreenii. Fara indoiala, Samsung vrea ca viitorul telefon sa fie impresionant. Oamenii au fost dezamagiti de schimbarile minore pentru Galaxy S9, asa ca miza e mare. De aceea e cu atat []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 vine cu senzori de amprenta diferiti, in functie de buget

Samsung Galaxy S10 ar urma sa fie distribuit in trei variante diferite, iar asta presupune si folosirea unor senzori de amprenta diferiti pentru smartphone-uri. Modelul de anul viitor, pe care Samsung ar putea sa il prezinte publicului chiar din luna ianuarie, va fi unul special, deoarece reprezinta editia aniversara a seriei Galaxy. Tocmai de aceea, [].

Cat de mult au scazut vanzarile de Samsung Galaxy S9

Samsung a publicat estimarile pentru cel de-a doilea trimestru al acestui an. Din cate se pare, nu reprezinta un motiv de mandrie pentru sud coreenii. Principalul vinovat ar putea fi vanzarile de Galaxy S9 si Galaxy S9 Plus. Cu scurt timp inaintea publicarii rezultatelor financiare oficiale pentru ultimul trimestru, Samsung publica o estimare referitoare la [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )