Libnet.ro
UNICEF

23:00

Samsung Galaxy S10 Plus vs. S9 Plus: pe ce sa-ti dai banii anul acesta

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S10 Plus vs. S9 Plus: pe ce sa-ti dai banii anul acesta

Samsung Galaxy S10 Plus e un telefon impresionant, fara indoiala, dar sa zicem ca pretul ti se pare prea mare si te gandesti al Galaxy S9 Plus. Ei bine, comparatia asta te ajuta sa vezi. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S10 Plus are cea mai buna camera de pe un telefon

Daca urmaresti lumea smartphone-urilor atunci probabil stii ce este DxOMark si ce treaba fac oamenii de acolo. Ei iau telefoanele lansate, le folosesc si le analizeaza calitatea fotografiilor.

Pret Samsung Galaxy S10, in Romania la Digi, Orange, Vodafone si Telekom

Samsung Galaxy S10 e, in sfarsit, la toti operatorii din Romania. Telekom a venit mai tarziu, dar a venit. Astfel, il poti cumpara de la Digi Mobil, Orange, Vodafone si Telekom. Samsung.

Ce Samsung Galaxy S10 sa ai in functie de salariu: de la minim la Tiriac

Samsung Galaxy S10 a fost anuntat, ti-am zis tot ce-ar fi de spus despre el pana la review), dar, daca vrei sa cumperi unul, ce alegi? Ei bine, noroc cu acest ghid extrem de impartial si.

Samsung Galaxy S10 poate fi comandat si n Romnia, iar preturile variaza ntre 3.400 si 7.800 lei

Samsung a lansat noile telefoane Galaxy S10 si trei variante pot fi comandate si din magazinele online romanesti. S10e costa de la 3. 400 lei, iar cel mai scump este S10+ cu 1 TB stocare, la un pret de 7. 800 lei. Printre magazinele unde telefoanele sunt disponibile la precomanda se numara Evoomag si Quickmobile. A fost lansata si o varianta 5G care va fi disponibila din a doua parte a anului, insa doar in cateva tari.

Samsung lanseaza telefoanele care nu-ti distrug bugetul ca Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 a fost prezentat si acum il asteptam in magazine. Pana atunci, compania are insa modele noi de care sa tii cont. Avantajul lor e ca sunt mult mai ieftine decat modelul.

Ce e Wi-Fi 6 si de ce e important ca Samsung Galaxy S10 are asa ceva

Standardul Wi-Fi va deveni mai rapid. Asta este o veste grozava, deoarece consumul de internet e in crestere accelerata. Iar Samsung Galaxy S10 e primul telefon compatibil. Urmatoarea generatie.

Huawei Mate X: s-a lansat cel mai rapid telefon pliabil 5G, care va rivaliza cu Samsung Galaxy Fold

Huawei a lansat azi la Barcelona, noul Mate X, in cadrul targului MWC 2019, primul sau telefon pliabil. Acesta are un design cu ecran pliabil la exterior, diferit fata de Samsung Galaxy Fold.

Samsung Galaxy Fold e revolutia careia nu i-a venit inca timpul

Samsung Galaxy Fold a fost prezentat lumii un pic mai mult decat prima data. Are doua ecrane si un pret de aproape 2. 000 de euro. Dar, dincolo de pret, ce inseamna el pentru industria.

Samsung Galaxy S10 rezolva cea mai mare problema de pe seria Galaxy

Samsung Galaxy S10 a venit cu ceva noutati semnificative si, totodata, compania a aratat ca a invatat din greseli. Si vei profita de asta pe Galaxy S8, S9 si Note 9. Samsung Galaxy S8 a.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )