Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S6, lansat oficial in Romania: Ce oferta are cel mai mare operator din Romania

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost lansate oficial in Romania pe 17 martie. Acestea vor fi disponibile la Orange lao oferta speciala de precomanda. Totusi, nu va lipsi nici din oferta celorlalti operatori. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge au fost lansate ieri, iarOrange anunta o oferta speciala pentru orice []. continuă pe Playtech

Galerie FOTO: Samsung Galaxy S6 Edge, oficial in Romania. 6 motive care fac diferenta!

Galaxy S6 Edge este unul dintre cele mai revolutionare modele create de catre sud-coreeni. Este creat dintr-un aliaj metalic rezistent la socuri si zgarieturi si sticla armata pe noul concept Gorilla Glass 4. Galaxy 6 Edge este mai usor decat S6 dar are acelasi hardware care l-a propulsat in testele benchmark deasupra tuturor telefoanelor cu o diferenta de peste 20%. Dar sa vedem care sunt cele 6 motive care fac diferenta! .

Un paria printre biti: cum a fost la prezentarea nationala a lui Samsung Galaxy S6 si S6 Edge

Dupa ce au fost lansate in Barcelona, la 1 martie, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 edge au fost aduse, oficial, in Romania. Evenimentul a avut loc marti seara, iar Adevarul a fost acolo pentru a va descrie atmosfera.

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge Pe muchia dintre utilitate si design [REVIEW]

Am vazut Samsung Galaxy S6 si S6 Edge pentru prima data la Barcelona, de unde am scris si acest articol de prima impresie. Socul initial a trecut, telefoanele le-am testat mai pe indelete si suntem pregatiti sa va povestim experientele noastre cu ele. Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt cele mai interesante si [].

Analiza: Samsung Galaxy S6 vs. Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge sunt cele mai interesante si spectaculoase telefoane de la sud-coreeni. Sunt create din metal si sticla si Samsung a imbunatatit ceea ce utilizatorii au tot cerut in ultimii ani.

Samsung a lansat oficial in Romania, smartphone-ul Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge: Telefoanele, disponibile de la jumatatea lui aprilie

Samsung a lansat oficial in Romania, smartphone-ul Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Preturile pornesc de la aproximativ 3. 300 lei pentru S6 si ajung la 4. 800 lei pentru S6.

Samsung vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 si estimeaza ca piata va depasi 3 mil. unitati in 2015

Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de.

Turcia a lansat oficial constructia gazoductului transanatolian Tanap, un proiect in valoare de 10 miliarde de euro

Turcia a lansat oficial marti, in apropiere de Kars est), constructia gazoductului transanatolian Tanap), un proiect de 10 miliarde de euro care ar urma sa permita aducerea gazul azer in Uniunea Europeana UE), scrie AFP.

FOTO/UPDATE Samsung a lansat in Romania Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge. Preturile pornesc de la 3.300 lei/Cat costa la Vodafone

Samsung a lansat oficial in Romania smartphone-ul de varf de gama Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Preturile la liber pornesc de la aproximativ 3. 300 lei pentru S6 si ajung la 4. 800 lei pentru S6 edge cu 128 GB. Compania estimeaza ca vanzarile S6 si edge vor fi cu 30% mai mari decat cele ale S5. Telefoanele vor fi disponibile de la jumatatea lui aprilie. UPDATE Vodafone Romania: Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt disponibile la pre-comanda online si in reteaua de magazine in perioada 18 martie-16 aprilie, la preturi de 269 euro TVA inclus) si respectiv 399 euro TVA inclus) impreuna cu abonamentul RED 49 pe 2 ani.

FOTO Samsung a lansat in Romania Galaxy S6 si varianta curbata S6 Edge. Preturile pornesc de la 3.300 lei

Samsung a lansat oficial in Romania smartphone-ul de varf de gama Galaxy S6 si versiunea S6 edge, cu ecranul curbat pe ambele parti. Preturile la liber pornesc de la aproximativ 3. 300 lei pentru S6 si ajung la 4. 800 lei pentru S6 edge cu 128 GB. Compania estimeaza ca vanzarile S6 si edge vor fi cu 30% mai mari decat cele ale S5. Telefoanele vor fi disponibile de la jumatatea lui aprilie.

Battlefield Hardline s-a lansat oficial impreuna cu un nou trailer [VIDEO]

Cei care asteptau cu entuziasm sa puna mana pe noul Battlefield Hardline, se pot in sfarsit bucura de lansarea oficiala a respectivului shooter. intre versiunile anuale de Call of Duty, se lanseaza de fiecare data si un nou Battlefield. Fiecare serie are fanii sai, dar cei mai multi pasionati de FPS-uri le joaca pe amandoua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2869 seconds )