Libnet.ro
UNICEF

21:30

Samsung Galaxy S9: tot se stie inainte de lansarea telefonului

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy S9: tot se stie inainte de lansarea telefonului

Samsung Galaxy S9 e primul telefon high-end lansat de companie anul acesta. Galaxy Note 8 a ajuns la un nivel ridicat, e de asteptat ca pretentiile pentru acest model sa fie pe masura. Sunt cateva lucruri certe despre Samsung Galaxy S9, atat din sursele care au dat informatii pana acum, cat si dintr-o evidenta a []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S9: tot ce se stie inainte de lansarea telefonului

Samsung Galaxy S9 e primul telefon high-end lansat de companie anul acesta. Galaxy Note 8 a ajuns la un nivel ridicat, e de asteptat ca pretentiile pentru acest model sa fie pe masura. Sunt cateva lucruri certe despre Samsung Galaxy S9, atat din sursele care au dat informatii pana acum, cat si dintr-o evidenta a [].

Samsung Galaxy S9: Specificatii tehnice si informatii despre lansare (FOTO)

Se apropie cu pasi repezi mult asteptata lansare a Samsung Galaxy S9. in 25 februarie, la MWC 2018 din Barcelona, modelul va fi prezentat oficial, urmand ca in magazine sa ajunga la jumatatea lunii.

Samsung Galaxy S9 ar putea veni la pachet cu o noua retea sociala

Am intrat in linie dreapta in ceea ce priveste lansarea lui Samsung Galaxy S9, insa avem, in continuare, noi lucruri de aflat despre viitorul flagship al companiei. Ca intotdeauna, vestile despre un nou telefon curg pana in ziua lansarii, timp in care aflam tot felul de noi informatii despre ce urmeaza sa aduca un flagship, [].

Cat o sa coste Samsung Galaxy S9 in Romania

Samsung Galaxy S9 va fi anuntat pe 25 februarie. Din 16 martie va fi in magazine, conform informatiilor de pana acum, iar camera foto va fi cea mai importanta caracteristica. Conteaza insa si ce pret va avea, in special in Romania. Samsung Galaxy S9 va fi un pic mai scump decat modelul de anul trecut, [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )