Libnet.ro
UNICEF

15:15

Samsung Galaxy S5 versus HTC One la Tech Adevarul: Care e cel mai bun smartphone din lume?

Adevărul Adevărul,
Samsung Galaxy S5 versus HTC One la Tech Adevarul: Care e cel mai bun smartphone din lume?

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: cele mai bune telefoane ale primei jumatati de an, cele mai bune modele de la doi rivali puternici. Unul e din plastic si cu o camera foto impresionanta. Unul are un corp superb din aluminiu. Care e cel mai bun? Asta incercam sa aflam azi. continuă pe Adevărul

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: Comparatia Tech Adevarul pentru a gasi cel mai bun smartphone din lume

Samsung Galaxy S5 versus HTC One: cele mai bune telefoane ale primei jumatati de an, cele mai bune modele de la doi rivali puternici. Unul e din plastic si cu o camera foto impresionanta. Unul are un corp superb din aluminiu. Care e cel mai bun? Asta incercam sa aflam azi.

Concurent pentru Samsung Galaxy S5 si HTC One? LG G3 ar putea avea ecran 2K

LG a confirmat ca succesorul lui LG G2, G3 va avea un display Quad HD, care va fi atat de bun incat nu va conta pentru ochiul uman.

De ce crede HTC ca One (M8) e mai bun decat Galaxy S5: metalul bate plasticul si doua camere sunt mereu mai bune

Samsung Galaxy S5 si HTC One, acestea sunt cele mai bune telefoane de pe piata in acest moment. Taiwanezii cred ca vor da lovitura anul acesta si nu se feresc de comparatii. Iata de ce crede HTC ca One M8) este singurul telefon cu adevarat de cumparat. Sa aiba dreptate?.

Cinci motive pentru care HTC One M8 e mai bun decat Samsung Galaxy S5

Desi ar putea parea un titlu fortat, ,,Top 5 motive pentru care HTC One M8 e mai bun decat Galaxy S5 este numele unui document oficial HTC. Captura de mai jos, publicata pe contul de Twitter @HTCSource, pare sa infatiseze un document oficial de marketing pe care gigantul taiwanez il va distribui catre vanzatorii de HTC One M8. Pentru ca la ora actuala concurentul principal pentru orice smartphone cu Android este Galaxy S5, nu LG G Pro 2 sau Sony [].

Cand banii nu sunt o problema, exista HTC One M8 din aur masiv

Pentru ca exista o piata pentru astfel de terminale extravagante, noul HTC One M8 al taiwanezilor este disponibil si din aur masiv. Nu este prima oara cand vedem terminale foarte populare produse din materiale pretioase. De cele mai multe ori insa, diversii producatori de bijuterii au aceasta indeletnicire, de a personaliza un smartphone gen iPhone 5 cu o carcasa din aur masiv si diamante. Deoarece a realizat ca se pot castiga bani frumosi din acest segment de piata, HTC produce [].

HTC One M8 a fost lansat in Romania: 'Mizam pe o crestere a pietei, dar inca avem de recuperat fata de Vest. Evolutia este in mana operatorilor

Taiwanezii de la HTC au lansat noul model HTC One M8 si pe piata din Romania si au planuri ambitioase, vizand pentru acest an pozitionarea in top 3 al celor mai vandute modele varf de gama de pe piata.

Vanzarile Samsung Galaxy S5 din prima zi, cu 30% mai mari decat Galaxy S4

Lansat la nivel global la finalul saptamanii trecute, pe 11 aprilie, noul Samsung Galaxy S5 a fost mai vine vandut in prima zi decat vechiul Galaxy S4, arata datele operatorilor din Coreea, conform GSMArena. com .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )