Libnet.ro
UNICEF

20:45

Samsung si Huawei au dominat piata de terminale smartphone 5G in primul trimestru

Adevărul Adevărul,
Samsung si Huawei au dominat piata de terminale smartphone 5G in primul trimestru

Samsung si Huawei au acaparat cea mai mare parte din piata smartphone-urilor 5G in primul trimestru al acestui an, cele doua companii detinand impreuna doua treimi din piata. continuă pe Adevărul

Samsung si Huawei - lideri pe piata smartphone-urilor 5G in primul trimestru

Samsung si Huawei au acaparat cea mai mare parte din piata smartphone-urilor 5G in primul trimestru al acestui an, cele doua companii detinand impreuna doua treimi din piata.

FATA DE PRIMUL TRIMESTRU AL ANULUI Digi Communications a obtinut venituri in crestere cu 11%

Digi Communications DIGI), compania mama a RCS and RDS, a raportat pentru primul trimestru al anului, venituri de 313,2 milioane de euro, in crestere cu circa 11,4%, fata de cele din primele trei luni ale lui 2019, se arata in raportul operatorului de telecomunicatii remis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

FARA FONDUL PROPRIETATEA Scadere a profitului emitentilor din BET cu 30%, in primul trimestru

Veniturile totale ale companiilor din indicele BET, fara Fondul Proprietatea FP), s-au ridicat la 16,28 miliarde de lei, in primele trei luni ale anului, cu 4,87% peste cele din aceeasi perioada a lui 2019, in timp ce profitul net a fost de aproape doua miliarde de lei, in scadere cu 30,04% fata de cel din primul trimestru al anului trecut, releva datele prezentate de echipa de la Prime Transaction, in ultimul raport de analiza al societatii Vezi tabel).

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Patria Bank a inregistrat pierderi in valoare de 2,4 milioane lei

Patria Bank a avut in primul trimestru pierderi de 2,4 milioane lei, asemanatoare cu cele din perioada similara din 2019, cand rezultatul negativ a fost de 2,3 milioane lei.

Citu: Economistii au fost surprinsi de cresterea economica din primul trimestru. Greul nu a trecut

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca economistii si analistii au fost surprinsi de cresterea economica a Romaniei din primul trimestru. Totusi, spune el, greul nu a trecut.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru. Sa eliminam scenariile apocaliptice (VIDEO)

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE in primul trimestru din 2020,a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, luni seara, in direct pe B1 TV, in emisiunea moderata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )