Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Playtech Playtech,
Samsung intra din nou in razboi cu Apple pentru aproape un miliard de dolari

Pentru ca se facea aproape un an de liniste intre Samsung si Apple, sud coreeni au decis ca este momentul sa vina din nou la lupta cu forte proaspete. Plecand probabil de la premiza ca le merge din ce in ce mai prost pe frontul vanzarilor de smartphone-uri, cei de la Samsung s-au decis sa initieze un nou proces impotriva Apple. De fapt este vorba de un apel pentru o decizie de plata de 930 de milioane de dolari cu []. continuă pe Playtech

Rusia raspunde unui mesaj SUA: Echivalentul unui nou Razboi Rece. Ce discuta Duma de Stat de la Moscova

Camera inferioara a Parlamentului din Rusia, Duma de Stat, va discuta luni despre deteriorarea relatiilor dintre Washington si Moscova in cadrul unei audieri cu numele Rusia-SUA: agravare temporara sau un nou Razboi Rece?, informeaza.

Ca in vremurile bune! Marius Nedelcu si Adrian Sina, din nou impreuna in muzica!

Daca pana in 2008 au fost colegi in trupa Akcent, acum a venit vremea ca Marius Nedelcu si Adrian Sina sa colaboreze din nou in plan muzical. Iata cum s-a intamplat acest lucru! .

DNA cere arestarea primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat conditiile arestului la domiciliu

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au cerut, marti, arestarea preventiva a primarului din Pitesti, Tudor Pendiuc, pentru ca a incalcat masura arestului la domiciliu, informeaza un comunicat al DNA. Pendiuc este cercetat pentru ca ar fi prejudiciat bugetul Primariei Pitesti cu 5 milioane euro.

Surse: Partea romana ar fi obtinut o tinta de deficit de 1,4% din PIB, plus derogarea pentru cofinantarea proiectelor europene si armata. Ponta: Bugetul va fi transmis vineri dimineata

Partea romana ar fi obtinut in urma negocierilor cu finantatorii internationali o tinta de deficit de 1,4% din PIB , plus derogarea pentru cofinantarea pentru proiectele europene si armata, au confirmat pentru HotNews. ro doua surse independente apropiate discutiilor. Potrivit oficialilor guvernamentali, FMI ar fi impus Guvernului intr-o prima faza o tinta de deficit de 0,9%, informatie neconfirmata insa de finantatorii straini. Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in cursul acestea zile sau cel tarziu marti negocierile cu FMI se vor incheia, urmand ca bugetul sa fie transmis cel mai probabil vineri dimineata.

Rusia: Traim un nou Razboi Rece? Mesajul trimis in aceasta dimineata catre SUA

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului, va discuta luni despre deteriorarea relatiilor dintre Washington si Moscova in cadrul unei audieri intitulate Rusia-SUA: agravare temporara sau un nou.

Sumudica surprinde din nou: Imi cer scuze ca uneori am tras de timp

Marius Sumudica ramane un personaj la fiecare aparitie publica, iar dupa meciul cu Petrolul Ploiesti si-a cerut scuze pentru tragerile de timp ale jucatorilor sai.

PNL a depus un proiect de lege privind masura controlului judiciar: Daca Parlamentul nu repara in regim de urgenta procedura, toti inculpatii cu interdictie de a parasi tara vor putea beneficia din nou de toate libertatile cetatenesti

Deputatul PNL Alina Gorghiu anunta ca a depus, luni, impreuna cu alti colegi din partid, o initiativa legislativa care are ca obiectiv corectarea articolelor 211-217 din Codul de procedura penala ce reglementeaza masurile preventive ale controlului judiciar si ale controlului judiciar pe cautiune, declarate recent neconstitutionale, intrucat nu prevad durata pentru care pot fi dispuse aceste masuri. Astfel, PNL propune ca durata controlului judiciar, in cursul urmaririi penale, sa fie de cel mult 60 de zile, cu posibilitatea de prelungire pana la doi ani. Parlamentarii PNL solicita conducerilor Camerei Deputatilor si Senatului procedura de urgenta pentru promovarea acestei legi.

Rusia: Televizunea independenta Rain, fortata din nou sa paraseasca sediul/ O alta televiziune privata urmeaza sa se inchida

Cea mai cunoscuta televiziune independenta din Rusia, TV Dozhd Rain TV), a fost obligata sa plece din studiourile inchiriate in Moscova pentru a doua oara in doua luni, relateaza BBC News.

ICCJ a amanat, din nou, dosarul privatizarilor strategice, din cauza lui Gabor Kerekes

Instanta suprema a amanat pentru 17 decembrie judecarea dosarului privatizarilor strategice, deoarece Gabor Kerekes, unul dintre inculpati, nu a fost extradat din Germania pentru a putea participa la proces, informeaza Mediafax.

Bursele europene, din nou pe crestere in asteptarea masurilor BCE din 2015

Bursele europene au urcat in ultima zi a saptamanii trecute, investitorii speculand ca Banca Centrala Europeana BCE) va lua in considerare masuri de relaxare cantitativa in reuniunea de politica monetara din ianuarie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )