Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung a lansat Galaxy Note 4 si Galaxy Edge: ce noutati aduc cele mai noi gadget-uri prezentate de sud-coreeni [VIDEO]

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung a lansat Galaxy Note 4 si Galaxy Edge: ce noutati aduc cele mai noi gadget-uri prezentate de sud-coreeni [VIDEO]

Samsung a prezentat publicului larg noul telefon Galaxy Note 4, dar si un model revolutionar de telefon inteligent Galaxy Edge, marcand lansarea pe piata a celor mai noi gadget-uri ale producatorului sud-coreean. continuă pe Wall-Street Ro

Samsung a lansat Galaxy Note 4

Samsung a lansat la targul IFA Berlin cea de-a patra generatie a phablet-ului Galaxy Note care dispune de un ecran de 5,7 inci, camera frontala de 16 MP, sistem Android 4. 4 si baterie de 3. 220 mAh. Modelul va fi disponibil din octombrie.

Samsung Galaxy Note 4, Samsung Galaxy Note Edge, lansate oficial [LIVE VIDEO/TEXT]

Lansarea Samsung Galaxy Note 4 va avea loc la ora 16. 00, in cadrul targului de tehnologie IFA 2014. Echipa Playtech va fi prezenta la eveniment si va va aduce toate detaliile legate de Samsung Galaxy Note 4.

Galaxy Note Edge, poate cel mai interesant telefon lansat de Samsung vreodata

Pe langa Samsung Galaxy Note 4, compania a prezentat la IFA 2014 si Galaxy Note Edge. Ce are special? Un ecran curbat pe o parte, dupa cum a prezentat in urma cu peste un an la CES 2014. La CES 2013, Samsung a prezentat un prototip al unui telefon special. in loc ca display-ul sa fie curbat pe verticala sau orizontala, acest gadget avea un display curbat pe o margine. Pe acea margine ai fi putut primi notificari si alte [].

Samsung Gear VR realitate virtuala realizata cu Galaxy Note 4 si o casca din plastic

Samsung a prezentat la IFA 2014 Galaxy Note 4, dar si casca de realitate virtuala Gear VR. Aceasta este, in esenta, o casca de care a fost prins un Galaxy Note 4. Samsung si Oculus VR, compania care produce casca de realitate virtuala Oculus Rift, au colaborat in ultimele luni la dezvoltarea realitatii virtuale. Noul Oculus foloseste Galaxy Note 4, iar acelasi este si cazul Gear VR de la Samsung. Este o casca similara Google Cardboard, numai ca ceva mai [].

Lansarea Samsung Galaxy Note 4: toate detaliile care se stiu pana acum [LIVE VIDEO/TEXT]

Lansarea Samsung Galaxy Note 4 va avea loc la ora 16. 00, in cadrul targului de tehnologie IFA 2014. Echipa Playtech va fi prezenta la eveniment si va va aduce toate detaliile legate de Samsung Galaxy Note 4. Faptul ca sud-coreenii de la Samsung nu se pricep sa-si tina produsele sub cheie pana la data lansarii nu mai surprinde pe nimeni. Astfel, am aflat din timp cam cum ar putea arata si ce ar putea avea in interior noul Samsung Galaxy [].

Galaxy Note 4 Tot ce ar trebui sa stii despre cel mai nou gadget Samsung

Samsung Galaxy Note 4 a fost prezentat oficial la IFA 2014. Cel mai bun gadget al sud-coreenilor debuteaza cu aproape o saptamana inainte de iPhone 6 de 5,5 inci. Samsung Galaxy Note 4 are un ecran S-AMOLED de 5,7 inci cu o rezolutie QHD la 2. 440 pixeli, foloseste un procesor Snapdragon 805 de la Qualcomm cu patru nuclee va fi disponibil si cu unul produs de compania sub marca Exynos si are o memorie RAM de 3GB. Spatiul [].

LIVE TEXT Lansarea Samsung Galaxy Note 4, in direct de la IFA 2014

Samsung Galaxy Note 4 se lanseaza miercuri, in cadrul evenimentului Unpacked, ce are loc la targul de tehnologie IFA 2014, din Berlin. Lansarea Samsung Galaxy Note 4 va putea fi urmarita in format live text, de la ora 16.

Cea mai buna imagine cu Samsung Galaxy Note 4 si ce trebuie sa stii despre noul phablet

La IFA 2014, Galaxy Note 4 va fi prezentat oficial de Samsung. Iata cum va arata noul phablet, dupa cum se prezinta intr-o noua poza neoficiala. Android Authority are o imagine noua cu Samsung Galaxy Note 4 si este asa cum am ajuns sa ne asteptam in ultima luna. Va fi un model creat dupa designul Galaxy Alpha, are un sasiu din metal si un spate din plastic mat. Camera foto are in stanga un blit LED si un senzor [].

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )