Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung lanseaza in Europa un televizor de gradina care este rezistent la ploaie si praf

Hotnews Hotnews,
 Samsung lanseaza in Europa un televizor de gradina care este rezistent la ploaie si praf

Samsung a prezentat, in cadrul unui eveniment online, un televizor numit The Terrace care poate fi montat in gradina si este rezistent la ploaie, umiditate, praf si insecte. Compania a lansat un proiector smart, noi tablete, masini de spalat, combine frigorifice, aspiratoare si statii de incarcare wireless. Samsung a anuntat si un nou smartphone 5G. continuă pe Hotnews

Care este mancarea favorita a lui Klaus Iohannis. Putini stiau asta despre presedintele Romaniei

Klaus Iohannis este discret in ceea ce priveste viata personala. Cele mai multe dezvaluiri despre el le-a facut doar in perioada in care era candidat. Klaus Iohannis prefera mancarurile simple. Preparatul favorit al presedintelui Romaniei Presedintele Romaniei a fost intrebat in anul 2014, in cadrul unui interviu la PRO TV, care este mancarea lui preferata.

Samsung lanseaza un proiector cu laser 4K, The Premiere

Samsung a anuntat noul sau proiector cu laser 4K Ultra Short Throw, The Premiere, in cadrul evenimentului virtual de presa Life Unstoppable din 2 septembrie.

Caz unic in ultimii 18 ani: Elev cu media 10 la sesiunea de toamna a bacalaureatului Care este rata de promovare

Rata de promovare in sesiunea august-septembrie a examenului de bacalaureat este de 31,5%. Sesiunea de toamna a bacalaureatului a inregistrat si o premiera in ultimii 18 ani: un elev a avut media 10.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )