Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung nu mai poate vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete

B1 B1,
Samsung nu mai poate vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete

Samsung Electronics nu mai are dreptul de a vinde in Statele Unite anumite modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de. continuă pe B1

Samsung nu mai poate vinde in SUA unele modele de smartphone-uri si tablete

Compania Samsung Electronics nu va mai vinde in Statele Unite ale Americii SUA) unele modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui american Barack Obama a mentinut o interdictie castigata in justitie de Apple, intr-un proces legat de patente, conform Bloomberg.

Samsung nu mai are dreptul de a vinde anumite modele de smartphone si tablete pe piata americana

Compania Samsung Electronics nu mai are dreptul de a vinde in Statele Unite unele modele de smartphone-uri si tablete PC, dupa ce administratia presedintelui Obama a mentinut o interdictie castigata in.

Statele Unite, lovite de 12 tornade in numai trei ore

Statele Unite ale Americii sunt lovite in plin de o serie de fenomene meteorologice extreme. in mai putin de o zi, tara a fost devastata de o serie de tornade si acoperita de un strat gros de zapada. Nu mai.

O angajata a unui bar din Statele Unite a primit bacsisul vietii ei

O angajata a unui bar din Statele Unite a primit bacsisul vietii ei. Mai precis 17. 000 de dolari! Un client al localului unde se pun si bilete la loterie i-a oferit tinerei un tichet inca nejucat, pe post de.

Statele Unite au confirmat operatiuni speciale in Somalia si Libia. A fost capturat un lider Al-Qaida. Kerry: Nu vom inceta niciodata sa-i urmarim pe teroristi

Statele Unite au confirmat ca au efectuat operatiuni speciale in Somalia si Libia, capturandu-l, la Tripoli, pe un lider al retelei teroriste Al-Qaida suspectat de implicare in atacurile comise in 1998 asupra ambasadelor americane din Kenya si Tanzania, transmite Mediafax. Secretarul de Stat american John Kerry a avertizat in acest context ca Statele Unite ale Americii nu vor inceta niciodata sa ii urmareasca pe presupusii autori de acte teroriste.

Premierul Victor Ponta evita un raspuns concret intrebat despre vizita in Statele Unite ale Americii: Nu stiu daca va fi vreo vizita

Premierul Victor Ponta a relativizat marti eventualitatea unei vizite in Statele Unite ale Americii in acest an, dupa ce in urma cu o saptamana confirmase acest lucru.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2233 seconds )