Libnet.ro
UNICEF

01:06

Samsung, LG si Motorola, companiile care vor populariza Android Wear. Cand vedem primele ceasuri inteligente?

Adevărul Adevărul,
Samsung, LG si Motorola, companiile care vor populariza Android Wear. Cand vedem primele ceasuri inteligente?

Samsung, LG, Motorola, trioul prin care Google va populariza platforma Android Wear pentru dispozitive purtabile, incepand cu ceasuri inteligente. continuă pe Adevărul

LG, Motorola si Samsung se pregatesc sa anunte ceasuri cu Android Wear

Cu cateva zile inainte de Google I/O, zvonurile legate de smartwatch-uri cu Android Wear de la Motorola, LG si Samsung se intetesc. Dupa ce au dat lovitura cu platforma Android, noul sistem de operare pentru portabile, Android Wear, are toate sansele sa fie la fel de bine finisat. in filmele de prezentare, cel putin, arata spectaculos. Asadar, intr-o piata in care isi incearca foarte multi norocul la smartwatch-uri, gigantul din Mountain View s-ar putea sa fi gasit reteta perfecta. Desi [].

Costel Casuneanu va primi despagubiri de la CJ Prahova pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru A3

Consiliul Judetean Prahova va plati peste 1,2 milioane lei pentru suprafetele de teren care vor fi expropriate pentru construirea unui nod de autostrada la Gherghita, pe autostrada A3 Bucuresti - Ploiesti. Omul de afaceri Costel Casuneanu, dar si firma acestuia, PaCo International se afla prontre expropriati.

Ministrul Sanatatii: Numarul de pacienti care vor primi tratament oncologic va creste cu 16.000 in 2014

Programul national de oncologie din 2014 are prevazut, la capitolul medicamente, un buget de 1,224 miliarde de lei. Asta inseamna cresterea cu 16. 000 a numarului de pacienti care vor fi tratati fata de 2013, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )