Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sanctiuni in asteptare contra Rusiei

România Liberă România Liberă,
Sanctiuni in asteptare contra Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, insa a precizat ca punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei sa-si continue eforturile de pace, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

UE anunta sanctiuni in asteptare contra Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni o noua serie de sanctiuni impotriva Rusiei, in contextul crizei din Ucraina, insa a precizat ca punerea in aplicare a acestor sanctiuni ar putea fi amanata cateva zile, pentru a da timp Moscovei sa-si continue eforturile de pace, informeaza Mediafax.

Ministrul britanic al Afacerilor Externe afirma ca vor fi anulate noile sanctiuni prevazute contra Rusiei daca se va semna un armistitiu in Ucraina

Ministrul britanic al Afacerilor Externe a afirmat, vineri, in cadrul summitului NATO de la Newport, ca se va renunta la noile sanctiuni contra Rusiei daca se va semna un armistitiu in Ucraina, scrie AFP. Phillip.

Statele membre ale UE aproba noi sanctiuni contra Rusiei

Uniunea Europeana a aprobat luni seara o noua serie de sanctiuni contra Rusiei, in cadrul crizei din Ucraina. UE a precizat ca punerea in aplicare a sanctiunilor ar lua cateva zile pentru a da timp Moscovei s.

Un nou pachet de sanctiuni economice impotriva Rusiei: ce a inclus pe lista UE

Ambasadorii celor 28 de state membre ale Uniunii Europene UE) au aprobat vineri seara, la Bruxelles, noi sanctiuni economice impotriva Rusiei ca urmare a subminarii suveranitatii Ucrainei, in pofida semnarii unui armistitiu intre Kiev si rebelii.

Londra: Noile sanctiuni contra Rusiei ar putea fi anulate daca se ajunge la un armistitiu

Adoptarea unor noi sanctiuni impotriva Rusiei ar putea fi anulata daca se ajunge la un armistitiu in Ucrasina, a precizat vineri, ministrul britanic al Afacerilor Externe, in cadrul summitului NATO de la Newport, informeaza AFP.

Noile sanctiuni contra Rusiei ar putea fi anulate in cazul unui armistitiu

Philip Hammond, ministrul britanic al Afacerilor Externe, pentru BBC: Cel mai rezonabil este sa mergem inainte cu planul nostru de a impune noi sanctiuni. Daca ulterior va exista un armistitiu, daca este semnat si va intra in vigoare, vom putea atunci sa luam in considerare anularea sanctiunilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )