Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sanctiunile internationale, noile riscuri pentru bancile din Europa de Est

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sanctiunile internationale, noile riscuri pentru bancile din Europa de Est

Scandalurile legate de spalarea de bani sunt depasite, astfel ca anul viitor o provocare majora pentru bancile din Europa de Est va fi sa evite efectele tensiunilor geopolitice, transmite Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

in premiera. Cum a devenit Romania singurul stat din Europa care a platit teroristi pentru a-si ucide cetatenii

In tara noastra, o arata documentele, a fost contruita una dintre cele mai puternice si periculoase masinarii de distrugere a propriului popor: securitatea. Romania a devenit astfel singurul stat din Europa.

Sectorul tehnologic aduce declin pe pietele din Europa

Bursele din Europa s-au inscris pe un curs negativ ieri, din cauza vanzarilor de titluri din sectorul tehnologic.

Hollywood Reporter: Romania ofera cele mai generoase stimulente din Europa destinate filmului

Romania a anuntat cele mai generoase fonduri din Europa destinate filmului, Guvernul de la Bucuresti aproband un plan de refinantare care ar reprezenta pana la 45% din bugetele acordate filmului pe plan.

Donald Trump le-ar fi reprosat liderilor tarilor baltice raspunderea pentru razboiul din Iugoslavia, dupa ce a confundat Balcanii cu regiunea Baltica (surse)

Presedintele Donald Trump ar fi confundat tarile baltice cu Balcanii si le-ar fi reprosat liderilor din cele trei foste republici sovietice responsabilitatea pentru razboiul din Iugoslavia, scrie newsweek. com, care preia o informatie pe surse dezvaluita de Le Monde.

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Modalitatile de a obtine fericirea pentru nativii din zodia Berbec

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre modalitatile de a obtine fericirea pentru nativii din zodia Berbec. Motto-ul: A fi mereu in miscare. Activitatea e o prioritate.

Top 10 tari din Europa in care sa incepi un business. Romania, in top

A incepe un nou business este dificil. Nu doar ca trebuie sa muncesti mult pentru a-ti indeplini viziunea, sa iti asumi riscuri si multiple roluri in start-up, dar ai nevoie si de ceva noroc, pe parcurs. Ai nevoie de sprijinul potrivit, angajatii si.

Analiza Deloitte: Salariul minim in Romania prin comparatie cu al statelor din Europa Centrala si de Est

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

ANALIZA. Avem cel mai mare salariu minim brut din Europa Centrala si de Est, dar ramanem cu ce mai putini bani in mana

Salariul minim brut din Romania depaseste media regiunii Europei Centrale si de Est. in acelasi timp, are cea mai ridicata rata efectiva de taxare dintre statele din regiune, de 41,5%, potrivit unei analize.

Painea se scumpeste desi producem cel mai mult grau din Europa

Presedintele PMP, Eugen Tomac, afirma ca suntem prizonieri intr-o tara aruncata intr-o mare aventura, din care nu va scapa cu fata curata decat un singur om: Liviu Dragnea si intreaba retoric ce asteapta opozitia.

PSD a folosit Prefectura din Mehedinti, o institutie apolitica, pentru alegerile din organizatia de femei

PSD Mehedinti s-a intrunit in sediul Prefecturii din judet pentru alegerile din organizatia de femei, informeaza psnews. ro. Asta desi prefectura este o institutie apolitica. Prefectul Nicolae Draghiea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )