Libnet.ro
UNICEF

09:31

Sanmartean rateaza meciul cu Finlanda, de la ora 21.45. Magicianul, de neinlocuit

România Liberă România Liberă,
Sanmartean rateaza meciul cu Finlanda, de la ora 21.45. Magicianul, de neinlocuit

Victor Piturca are o mare problema la meciul Romaniei cu Finlanda de marti seara, ora 21. 45, lipsa lui Sanmartean de pe teren. Mijlocasul stelist care la varsta de 34 de ani a devenit cel mai bun jucator al nationalei inca s . continuă pe România Liberă

Goian, care rateaza meciul cu Finlanda, ar putea reveni pe teren cu Irlanda de Nord

Dorin Goian, care s-a accidentat inca din primele minute ale meciului Romania - Ungaria, are nevoie de aproape o luna de zile de recuperare. Fundasul nationalei rateaza meciul cu Finlanda, insa are sanse sa revina pe teren la parti .

Paolo Tagliavento va arbitra meciul Finlanda - Romania, din preliminariile Euro 2016

Meciul Romaniei cu Finlanda, care se va disputa, marti, de la ora 21. 45, in cadrul etapei a treia din preliminariile Euro 2016, va fi arbitrat de o brigada din Italia. La centrul terenului se va afla Paolo Tagliavento.

FOTO Stadionul pe care se va disputa meciul Finlanda - Romania, un monument al sportului

A inceput ziua cea mare pentru cel de-al treilea meci pe care Romania il disputa in cadrul grupei F, contand pentru calificarea la EURO 2016. Partida cu Finlanda se va disputa incepand cu ora 21. 45, pe stadionul din Helsinki, o arena atipica vremurilor contemporane.

Lucian Sanmartean, dupa meciul Romania-Ungaria: Am trecut astazi pe langa o victorie mare

Fotbalistul Lucian Sanmartean a declarat, sambata seara, dupa meciul Romaniei cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, ca tricolorii ar fi putut obtine o victorie mare si ca rezultatul este nemultumitor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )