Libnet.ro
UNICEF

11:00

Ce sanse are Elena Udrea sa iasa din arest. Vom demonstra nevinovatia ei in Dosarul Gala Bute

Antena3 Antena3,
Ce sanse are Elena Udrea sa iasa din arest. Vom demonstra nevinovatia ei in Dosarul Gala Bute

Dosarul Gala Bute devine pe zi ce trece o tragedie pentru Elena Udrea si apropiatii sai. Cel putin daca stam sa ii ascultam pe cei anchetati de procurori. Rubel Obeja spune ironic ca este Brad Pitt, iar . continuă pe Antena3

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Astfel, fostul ministru va ramane in arest pana pe 25 aprilie.

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest in dosarul Gala Bute. Decizia iCCJ nu este definitiva

Elena Udrea ramane inca 30 de zile in arest, au decis judecatorii inaltei Curti de Casatie si Justitie luni seara, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva. Astfel, inalta Curte a admis propunerea.

Elena Udrea afla daca scapa de arest. Decizia magistratilor, in curand, la Antena 3

Elena Udrea afla in scurta vreme daca mai sta o luna in arest preventiv dupa data de 26 martie, cand ii expira mandatul. Magistratii de la inalta Curte au judecat prelungirea mandatului de arestare in.

Instanta suprema judeca luni cererea DNA de prelungire a arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute

Inalta Curte de Casatie si Justitie urneaza sa judece luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute. In acelasi dosar, DNA solicita prelungirea masurilor preventive si in cazul altor inculpati, respectiv Rudel Obreja si Tudor Breazu arest preventiv), Stefan Lungu si Gheorghe Nastasia arest la domiciliu).

Elena Udrea ar putea afla luni daca va fi cercetata in continuare in spatele gratiilor

Deputatul Elena Udrea ar putea afla luni daca va fi cercetata in continuare in arest sau va primi o masura mia blanda. Asta dupa ce magistratii Curtii Supreme vor lua in discutie propunerea procurorilor anticoruptie de prelungire a arestului preventiv.

Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Magistratii i-au prelungit mandatul de arestare in dosarul Gala Bute

25- Elena Udrea ramane in spatele gratiilor. Judecatorii au admis cererea procurorilor DNA de prelungire a masurii arestarii preventive in dosarul Gala Bute. Mandatul Elenei Udrea urma sa expire pe 26.

Elena Udrea afla, luni, daca ramane dupa gratii inca o luna

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, luni, cererea DNA de prelungire a arestului preventiva pentru inca 30 de zile in cazul deputatei Elena Udrea. Fosta sefa a PMP este arestata preventiv in dosarul Gala Bute.

Elena Udrea isi poate petrece Pastele in inchisoare. Arestul preventiv a fost prelungit

Elena Udrea isi va petrece cel mai probabil sarbatoarea de Paste in inchisoare, arestul preventiv fiind prelungit de judecatorii instantei supreme, decizia putand fi contestata la aceeasi instanta, informeaza Mediafax .

iCCJ judeca prelungirea arestarii preventive pentru Elena Udrea

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) judeca luni cererea Directiei Nationale Anticoruptie DNA) de prelungire cu 30 de zile a masurii arestarii preventive pentru Elena Udrea in dosarul Gala Bute.

Avocatul Marius Striblea: Cand a aflat numele judecatorului, Elena Udrea a fost sigura ca ramane in arest (VIDEO)

Marius Striblea, unul dintre avocatii Elenei Udrea, a facut o serie de precizari marti seara in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, referitoare la afirmatiile facute cu o zi in urma, conform.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )