Libnet.ro
UNICEF

01:05

P Ce sanse are Simona Halep la Australian Open 2021

Hotnews Hotnews,
 P Ce sanse are Simona Halep la Australian Open 2021

Incepand cu 8 februarie, Simona Halep va lua startul in primul turneu de Grand Slam al anului, la Australian Open. Sportiva noastra a ajuns deja la Adelaide, unde se pregateste alaturi de Darren Cahill de cateva zile pentru noul sezon. Mai intai, Simona va participa la un turneu demonstrativ la Adelaide, in timp ce incepand cu 31 ianuarie va concura in prima competitie oficiala pentru ea din acest sezon, la Melbourne Gippsland Trophy sau Yarra Valley Classic). continuă pe Hotnews

Sorana Cirstea, atac personal la Simona Halep? Ce a putut posta sportiva chiar aseara

Antrenorul Sven Groenveld a postat pe Twiter un mesaj ironic, facand referire la absenta de pe retelele de scoializare a sportivilor aflati in carantina, in Australia la Adelaide. Sorana Cirstea s-a aratat de acord cu mesajul acestuia. Turneul Australian Open 2021 urmeaza sa inceapa pe data de 8 februarie. Simona Halep, in varsta de 29 .

Avantaj Halep: O fosta semifinalista de la Australian Open explica de ce Simona e privilegiata in acest an

Simona Halep 2 WTA) s-a descurcat destul de bine, in primul Grand Slam al anului, in ultimele sezoane, avand o finala in 2018 si o semifinala, anul trecut. Iar la cum se prezinta situatia acum, constanteanca de 29 de ani poate spera chiar la castigarea trofeului.

FOTO Simona Halep a revenit pe teren - Cu cine se antreneaza numarul doi mondial pentru noul sezon

Aflata in carantina la Adelaide, Simona Halep a inceput antrenamentele pentru noul sezon alaturi de prietena sa Irina Begu. Locul doi mondial se pregateste atat pentru turneul demonstrativ care va avea loc pe 29 ianuarie, cat si pentru competitiile de la Melbourne Melbourne Summer Series si Australian Open).

Simona Halep, performanta fara precedent in secolul 21. Este singura din lume care a reusit asta

Simona Halep a fost portretul focalizarii si al energiei pozitive, scria presa internationala, cand castigala Wimbledon in 2019. Sportiva romanca a reusit in acesti ani de cariera sportiva una din cele mai mari performante. Au existat de-a lungul anilor performante in tenisul mondial. Dar Simona a reusit sa surclaseze multe jucatoare de top, prin perfomanta .

Simona Halep se antreneaza cu Irina Begu la Adelaide

In asteptarea debutului in noul sezon WTA, Simona Halep isi petrece zilele de carantina la Adelaide alaturi de Irina Begu.

Simona Halep, de neclintit! Ce borna ireala va atinge romanca in aceasta saptamana

Cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei este si cea mai constanta sportiva din circuit, Simona urmand sa implineasca, saptamana aceasta, 7 ani de cand se afla in elita tenisului mondial.

O noua lovitura pentru Australian Open! inca un jucator imens s-a retras din turneu: Sunt devastat

Roger Federer, care a anuntat, la finalul anului trecut, ca nu va participa la primul Grand Slam al anului, nu este singurul sportiv de top care va lipsi de pe tabloul masculin.

Andy Murray rateaza Australian Open din cauza Covid-19

Britanicul Andy Murray, fost lider mondial al tenisului masculin, a confirmat vineri ca nu va partic.

Propunerea care ar revolutiona tenisul feminin: Un fost lider WTA vine cu ideea - Cum ar afecta-o modificarea pe Simona Halep

Tenisul traverseaza o perioada in care exista multe propuneri pentru schimbarea regulamentelor in vigoare, fiind idei de totul felul care circula in interiorul WTA si ATP. Daca Novak Djokovic isi doreste ca in circuitul masculin sa se introduca regula meciurilor de tipul cel mai bun din trei seturi chiar si la Grand Slam-uri, pentru circuitul feminin exista o propunere interesanta venita din partea unui fost lider mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )