Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sanse bune pentru Simona Halep! Care sunt cele trei turnee la care a confirmat participarea in ianuarie si ce oportunitate are cu acest program

Adevărul Adevărul,
Sanse bune pentru Simona Halep! Care sunt cele trei turnee la care a confirmat participarea in ianuarie si ce oportunitate are cu acest program

Simona Halep se afla inca in vacanta, dar va relua pregatirea saptamana viitoare si a confirmat deja prezenta la trei turnee in ianuarie 2018. continuă pe Adevărul

VIDEO Care sunt cele mai periculoase droguri

Numai in SUA, in anul 2015 numarul deceselor cauzate de supradoza a atins 52,404, echivalentul a 145 de persoane pe zi, informeaza nytimes. com. Din materialul video de mai jos, realizat de editorii AsapSCIENCE, aflam care sunt cele mai periculoase droguri din lume.

Care sunt cele cinci familii mult mai puternice decat masonii sau illuminati care s-ar putea afla la conducerea lumii

De-a lungul timpului au avut loc nenumarate discutii despre grupari secrete, precum masonii sau illuminati, dar exista anumite familii care detin un control uimitor asupra unor factori care influenteaza.

Veste minunata pentru Simona Halep

Fostul lider mondial Serena Williams nu a luat o decizie in privinta participarii sale la primul turneu de Mare Slem al anului, Australian Open, in timp ce rusoaica Svetlana Kuznetova, numarul 12.

Simona Halep a clarificat relatia pe care o are cu presa. De cand nu a mai citit nimic din ceea ce este legat de ea si care este motivul pentru care a luat aceasta decizie

Simona Halep este foarte apreciata pentru performantele sale, care au propulsat-o in topul preferintelor romanilor, atunci cand este vorba despre sport.

FOTO Ce surpriza le-a facut Simona Halep copiilor de la Academia de tenis care ii poarta numele

Simona Halep a coborat azi de la Poiana Brasov, acolo unde s-a aflat intr-o vacanta de o saptamana alaturi de familia sa.

Simona Halep nu a fost primita in hotelul pe care-l detine in Poiana Brasov. Ce a trebuit sa faca numarul 1 WTA este uluitor

Simona Halep si-a petrecut weekendul trecut impreuna cu familia in Poiana Brasov. Cu toate ca indragita tenismena, numarul 1 WTA, detine un hotel-pensiune in zona respectiva, nu a putut.

Simona Halep a clarificat relatia pe care o are cu presa. De cand nu a mai citit nimic din ceea ce este legat de ea

Simona Halep este foarte mult timp plecata din Romania, dar performantele sale au propulsat-o in topul preferintelor romanilor, atunci cand este vorba despre sport.

Clasamentul WTA: Simona Halep, a opta saptamana consecutiva lider mondial; Mihaela Buzarnescu a mai urcat o pozitie (pana pe 59)

Simona Halep a bifat a opta saptamana consecutiva in postura de lider mondial, cu 6. 175 de puncte acumulate. Podiumul este completat de Garbine Muguruza 6. 135) si Caroline Wozniacki 6. Mihaela Buzarnescu a mai urcat o pozitie, aflandu-se acum pe 59 in lume. Pentru sportiva de 29 de ani este cea mai buna clasare din cariera.

INCREDIBIL! Simona Halep a chiulit de la Bacalaureat. Cine a dat-o de gol

Simona Halep a lipsit de la Bacalaureat. Mi-ati amintit de episodul Bacalaureat, si faceam parte din comisia de supraveghere a desfasurarii examenului in sala. La efectuarea prezentei singura persoana.

Simona Halep, masuri impotriva trucurilor Mariei Sharapova: De acum inainte obiectivul meu este...

Simona Halep s-a hotart sa nu mai accepte trucurile Mariei Sharapova. Liderul clasamentului WTA spune ca e gata sa ia masuri atunci cand rusoaica va incerca sa o scoata din ritm. Jucatoarea de.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )