Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite

Adevărul Adevărul,
Ce sanse au romanii astazi sa obtina viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins. continuă pe Adevărul

Vrei sa emigrezi in SUA? Ce sanse ai sa obtii viza pentru Statele Unite

Statele Unite isi deschid portile pentru tot mai multi romani, dar nu vor inca sa elimine vizele. Daca o vacanta in SUA nu mai ridica probleme pentru romani, stabilirea definitiva in Statele Unite ramane inca un deziderat greu de atins.

Viza pentru SUA: 10% din romanii care aplica nu reusesc sa plece catre visul american

Aproximativ 42. 000 de romani au solicitat, in anul fiscal 2014, viza temporara turistica sau de business in Statele Unite ale Americii, iar numarul celor respinsi a scazut la sub 10%, a declarat consulul general al Ambasadei SUA la Bucuresti, Henry.

Cati romani au solicitat viza pentru SUA

Aproximativ 42. 000 de romani au solicitat, in anul fiscal 2014, viza temporara turistica sau de business in Statele Unite ale Americii, informeaza un comunicat de presa remis de Ambasada SUA la Bucuresti.

Vladimir Putin: Statele Unite nu au nevoie de aliati, ci de vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, in timp ce Rusia nu este interesata de astfel de relatii, relateaza.

Putin: Statele Unite nu vor aliati, ci vasali

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Statele Unite nu vor sa dezvolte parteneriate, ci sunt interesate sa gaseasca vasali, si Rusia nu este interesata de astfel de relatii, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )