Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce SANSE de supravietuire avea Ilie Balaci. Cum recunosti SIMPTOMELE unui accident vascular cerebral

B1 B1,
Ce SANSE de supravietuire avea Ilie Balaci. Cum recunosti SIMPTOMELE unui accident vascular cerebral

Ancheta dupa moartea Ilie Balaci. Fostul fotbalist al Universitatii Craiova a decedat la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral AVC). Romania este, din pacate, pe locul 3 in Europa, dupa. continuă pe B1

Ce SANSE de supravietuire avea Ilie Balaci. Cum recunosti simptomele unui accident vascular cerebral

Ancheta dupa moartea Ilie Balaci. Fostul fotbalist al Universitatii Craiova a decedat la 62 de ani, in urma unui accident vascular cerebral AVC). Romania este, din pacate, pe locul 3 in Europa, dupa.

Trupul nensufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar pe teren va avea loc o slujba religioasa

Trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus, luni dupa-amiaza, la stadionul Ion Oblemenco, iar marti dimineata va fi dus pe terenul de fotbal, unde va avea loc o slujba religioasa oficiata de un sobor de preoti de la Mitropolia Olteniei. Slujba de inmormantare va fi oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Mitropolitul Olteniei, IPS Irineu.

Ilie Balaci va fi inmormantat marti. Sicriul cu trupul neinsufletit va fi depus in aceasta seara la stadionul din Craiova

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru e cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Unde va fi inmormantat Ilie Balaci. Slujba va fi oficiata de Mitropolitul Olteniei

Inmormantarea fostului mare fotbalist Ilie Balaci este programata pentru marti, 23 octombrie. Familia nu a facut inca publica ora la care va avea loc inmormantarea si programul, dar un lucru este cert: sicriul cu trupul neinsufletit al lui Ilie Balaci va fi depus si la stadionul Ion Oblemenco.

Scrisoarea emotionanta a lui Ladislau Boloni dupa moartea lui Ilie Balaci: Am zarit o stea cazatoare, gonea stralucitoare lasnd n urma ei o coama blonda. O gaseam frumoasa, dar si foarte, foarte trista. Si de nenteles

Vestea mortii lui Ilie Balaci avea 62 de ani) a luat prin surprindere pe toata lumea, Minunea Blonda parasind aceasta lume dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Bun prieten cu Balaci, Ladislau Boloni a scris o scrisoare emotionanta despre disparitia acestuia.

VIDEO ARHIVA Ilie Balaci, legenda Craiovei Maxima, a murit n urma unui accident vascular cerebral. Avea 62 de ani

Ilie Balaci, unul dintre cei mai cunoscuti fotbalisti romani, a murit, duminica, la varsta de 62 de ani, anunta Mediafax. Minunea Blonda a suferit un accident vascular cerebral, in timp ce se afla acasa, in Craiova.

A murit Ilie Balaci. Sportivul de 62 de ani a suferit un atac cerebral. Sorin Cartu: Am vorbit la Craiova cu prietenii nostri. Erau la el si ii tineau lumanarea

Ilie Balaci a murit, duminica dimineata, in urma unui atac cerebral, a anuntat Digi Sport. Fostul international avea 62 de ani.

A murit Ilie Balaci. Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin.

A murit Ilie Balaci. Ultima aparitie publica a marelui fotbalist Ilie Balaci

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a cazut din senin duminica.

A murit Ilie Balaci. Averea fabuloasa stransa de marele fotbalist

A murit Ilie Balaci. Marele fotbalist Ilie Balaci a murit duminica in urma unui stop cardio-respirator. Citeste si: A murit Ilie Balaci A murit Ilie Balaci. Ilie Balaci, in varsta de 62 de ani, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )