Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sansele ca taxarea inversa a TVA sa fie aplicata in Romania sunt reduse

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sansele ca taxarea inversa a TVA sa fie aplicata in Romania sunt reduse

Un studiu CE arata ca, in 2016, nivelul gap-ului de TVA era de 35,88% 6 miliarde de euro) in Romania * Dan Boeriu, Deloitte Romania: Taxarea inversa a TVA implica niste costuri suplimentare pentru stat * Dan Badin, Deloitte Romania: Fiscul stie poteca spre cei care isi platesc taxele si se intoarce tot catre ei, ca sa ia mai mult Sansele ca taxarea inversa a TVA sa fie aplicata in Romania sunt reduse, considera Alexandru Aparaschivei, director al departamentului de Impozitare indirecta din cadrul Deloitte Romania, referindu-se la modificarea recenta a Directivei Europene din domeniu, aprobata de Ecofin, care permite derogari temporare de la normele TVA, in vederea unei mai bune preventii a fraudei in materie. continuă pe Ziarul Bursa

Taxarea inversa pe TVA lasa statul fara o sursa importanta de finantare! Cum functioneaza mecanismul?

Romania nu indeplineste criteriile necesare pentru a putea aplica taxarea inversa la nivel generalizat, mecanism adoptat printr-o Directiva europeana, sustin reprezentantii companiei de consultanta Deloitte Romania. Acestia au explicat avantajele si.

Taxarea inversa a TVA poate reduce semnificativ fraudele

Implementarea mecanismului generalizat de taxare inversa a TVA poate contribui semnificativ la reducerea incidentei fraudelor in domeniu si la cresterea gradului de conformare, a declarat asazi ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, la reuniunea de la Luxemburg a Consiliului pentru Afaceri Economice si Financiare al Uniunii Europene ECOFIN), conform Agerpres.

Schimbare DRASTICA in trafic! Toti soferii care traverseaza cel mai aglomerat drum din Romania sunt VIZATI

DN 7 de pe Valea Oltului va fi extins pe trei benzi, intre localitatile Boita si Vestem, pe o distanta de zece kilometri, urmand sa fie amenajat si un pasaj subteran pentru pietoni la Talmaciu, pana in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )