Libnet.ro
UNICEF

11:00

Santaj cu filmulete pentru adulti la Facultatea de Medicina din Iasi

Antena3 Antena3,
Santaj cu filmulete pentru adulti la Facultatea de Medicina din Iasi

O tanara a ajuns in fata magistratilor, dupa ce a fost acuzata ca si-a santajat o colega. Potrivit anchetatorilor, cele doua, inculpata si partea vatamata, sunt studente la UMF Iasi. Inculpata este. continuă pe Antena3

Plan diabolic: Un barbat din Iasi a OTRAVIT apa din fantana din sat, ca sa-si OMOARE sotia

O tragedie de proportii intr-un sat din judetul Iasi a fost oprita in ultima clipa. Un barbat cuprins de furie ar fi turnat otrava in fantana localitatii pentru a-si ucide sotia. Nu s-a gandit nicio.

Tanar de 20 ani, prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile din Iasi

Tanarul in varsta de 20 de ani din judetul Vaslui care a fost prins baut la volan, dupa ce a fost urmarit de politisti pe strazile municipiului Iasi, el neavand nici permis de conducere, este fiul.

UPDATE: Un barbat din Iasi a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie

Un barbat din comuna Costuleni, judetul Iasi, este banuit ca a turnat otrava in fantana satului, vrand sa-si ucida fosta sotie. Femeie spune ca a cerut ordin de protectie impotriva barbatului, care o ameninta continuu.

Kate Middleton nu vrea sa-i calce pe urme Printesei Diana! A luat o decizie importanta pentru a evita tensiunile din familia regala

Presa din Marea Britanie a comparat-o tot timpul pe Kate Middleton cu Printesa Diana. Ducesa de Cambridge s-a casatorit cu Printul William in anul 2000 si a evitat sa repete greselile celei care a fost supranumita Printesa Inimilor, pentru a nu ajunge in situatia ei. Kate Middleton nu vrea sa-i calce pe urme Printesei Diana .

Liviu Dragnea, permisie ilegala? Ana Birchall a cerut verificari, dupa ce fostul sef PSD a iesit pentru 24 de ore din inchisoare

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, i-a cerut sefului Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP) sa verifice de urgenta modul in care Liviu Dragnea a primit permisiunea de a iesi pentru o zi din inchisoare. in urma solicitarii, seful ANP a declansat verificari la Penitenciarul Rahova, in conditiile in care exista suspiciuni de incalcare a legii. Ana Birchall .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )