Libnet.ro
UNICEF

06:15

Santier in Piata Unirii pentru urmatoarele doua luni. Lucrarile incep vineri

Hotnews Hotnews,
 Santier in Piata Unirii pentru urmatoarele doua luni. Lucrarile incep vineri

Primaria Capitalei anunta ca vineri incep lucrarile de modificare geometrica a arterelor perimetrale din Piata Unirii pentru a fi create benzi pentru transportul public si pentru masini. Durata de executie este de doua luni. Organizarea de santier se va realiza cu afectarea minima a vecinatatilor cat si a circulatiei auto si pietonale, precizeaza sursa citata. continuă pe Hotnews

Piata Unirii devine santier, pentru doua luni. Lucrarile incep vineri

Primaria Municipiului Bucuresti demareaza vineri lucrari de reorganizare a circulatiei in Piata Unirii care vor dura doua luni si au ca scop crearea unei benzi auto suplimentare si delimitarea benzilor pentru transportul in comun.

Primaria Capitalei anunta lucrari de amploare in Piata Unirii

Primaria Capitalei anunta ca vineri incep lucrarile de modificare geometrica a arterelor perimetrale din Piata Unirii pentru a fi create benzi pentru transportul public si pentru masini. Durata de executie este de doua luni.

Piata Unirii din Bucuresti se schimba radical. Cum va arata peste doua luni

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, demareaza vineri, 16 august, lucrarile de ,,Modificari geometrice ale arterelor perimetrale din Piata Unirii in scopul cresterii.

Trafic de cosmar in Capitala: incep lucrari de amploare in Piata Unirii

Urmeazadoua luni de trafic infernal in centrul Capitalei. Autoritatile anuntacadin data de 16 august incep lucrarile de modificari geometrice ale arterelor perimetrale din Piata Unirii.

Cum va fi VREMEA in minivacanta de Sf. Maria: PROGNOZA ANM pentru urmatoarele 3 zile!

Meteorologii prognozeaza, pentru urmatoarele trei zile, intensificari ale vantului, vijelii, averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice si grindina in majoritatea regiunilor, transmite.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,259 seconds )